Унікальні відеозаписи: під час ядерної аварії на Фукусімі помітили загадкові явища, схожі на НЛО

Загублений світ

Кажуть, що у планети Земля є невідомі хранителі…

Аварія на Фукусімі в 2011 році відбулася після того, як японський регіон стикнувся з великим землетрусом та цунамі. Стихії знеструмили АЕС, внаслідок чого вийшли з ладу охолоджуючі системи. Перші та треті реактори почали плавитися і вибухати, а потім зруйнувався ще й четвертий енергоблок. Викид радіації склав 20% від того, що зафіксували у 1986 році під час ядерної катастрофи у Чорнобилі. Загроза ядерного забруднення була не лише для найближчих міст Японії, але і для штатів Америки – Каліфорнії, Невади, Юти і Арізони. Але раптом вітер змінився і поніс смертоносну хмару на схід, подалі від густонаселених пунктів, де вона розвіялася. Проте через чотири дні розгерметизувався другий енергоблок і знову радіація вирушила у бік Японії. Та ввечері того ж дня змінився напрям вітру, хмару розвернуло, з неба хлинув дощ і осадив радіоактивні елементи – Японію, Китай та Корею було врятовано.

Невже і справді Японію врятував сам Бог, як багато хто вважає ? Чи можливо це був хтось інший? Адже одразу після аварії на Фукусімі, в небі, просто над палаючою станцією, з’явився білий невідомий літальний об’єкт овальної форми. Його зафіксували камери, розміщенні на рятувальному гвинтокрилі. І, як не дивно, саме тоді і почав знижуватися рівень радіації!

Ще одне унікальне відео зняла компанія друзів з Токіо, які їхали до парку на пікнік. Просто над автострадою летіло щось дуже схоже на літаючу тарілку. А у 2011 році лише за березень місяць японці сфотографували в небі більше НЛО, ніж за пів року все населення планети.

Подробиці, а також відео НЛО дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Україна активно розвиває програми підтримки для ветеранів…
На стінах деяких будинків досі є загадкові символи, схожі на пентаграми…
Це сталося в регіоні, де раніше вже зникло кілька десятків супутників…
Дивитись більше