Український богатир Василь Вірастюк перед змаганнями не розмовляє з родиною: яких прикмет завжди дотримується спортсмен?

Загублений світ

А також – хто із спортсменів користується амулетами та заговореними речами…

Згідно язичницькому повірю, злі духи живуть у деревах. Коли наші предки говорили в голос щось важливе, вони стукали по дереву аби не зурочити. Вважається, що стук відволікає увагу духів від сказаних слів і тоді вони не зможуть завадити планам людини. Цією давньою прикметою ми користуємося і сьогодні.

Ще важливою прикметою наших предків було мовчання. Його дотримувалися перед важливими подіями.  Сьогодні це правило існує у християнстві. Обітницю мовчання дають монахи деяких монастирів. У повсякденні ж експерти радять не розказувати свої плани щоб не зурочити самого себе.

«Є такий вираз «мовчання – це золото». Тобто, коли людина вміє стримувати себе, не казати передчасно, а витримувати паузи, він у собі накопичує магнетизм, природну силу та енергію. Тому, як наслідок, може мати успіх у тому чи іншому питанні», - каже експерт з езотерики Костянтин Фельдман.

Давнього магічного правила мовчання суворо дотримується і найсильніша людина планети, українець Василь Вірастюк.

«Я завжди перед змаганнями закривався у собі, намагався зосередитись. І до тепер вважаю, що необов’язково відкривати рот у день змагань, тому що це забирає певну кількість енергії і твоєї енергетики – каже український богатир – У мене вдома усі про це знали, тому намагались не говорити до мене і навіть не дивитися у мій бік. І це завжди спрацьовувало».

Хто із українських спортсменів користується амулетами та заговореними речами, а також – які випадки магічних спроб зірвати змагання були в їхній спортивній кар’єрі? Про це у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Новини

Всі новини
Збитки України від російської агресії перевищують 150 мільярдів доларів…
Загадковість людської природи завжди викликала цікавість та захоплення…
Випуск присвячений процесу відбудови України…
Історії про відвідування Землі космічними прибульцями більш ніж просто міфи…
Дивитись більше