Українець випадково знайшов у себе загадковий чип: він заявляє, що став жертвою викрадення прибульцями

Загублений світ

Уфолог підтверджує, що такі випадки контакту людей з НЛО не рідкість…

Українець Юрій Шаповалов стверджує, що кілька років приховував своє незвичайне переживання. Чоловік упевнений: він став жертвою викрадення інопланетянами. Його зустріч із невідомим стала початком містичних подій, які досі не мають пояснення. Юрій вперше розповів про те, як почав підозрювати, що його організм несе щось неприродне:

«Я почав голитися і помітив у центрі грудей рану розміром із пшеничне зерно. І відчував, що в середині, щось є. Вирішив дістати цей предмет, але він сидів дуже глибоко. Коли нарешті вирвав його, в моїй пам'яті почали виникати дивні картинки».

За словами Шаповалова, саме цей невідомий предмет, імплант, допоміг йому пригадати все, що сталося тієї ночі. Він стверджує, що опинився на галявині, оточеній зеленими фільтрами, схожими на прилад нічного бачення.

«Потім я побачив у повітрі тарілку, яка була близько 15 метрів у діаметрі. Якоїсь миті вона зупинилася і зависла у повітрі, вогні почали миготіти. Коли вона приземлилася, через скло ілюмінатора я побачив пілота. Він зняв шолом, його зовнішній вигляд нагадував рептилію. Потім він вискочив зі своєї кабіни і телепатично сказав мені: «Юрко, не бійся. Ми за тобою», - згадує Юрій Шаповалов.

Далі, за словами чоловіка, прибулець підвів його до світла, що спадало з корабля, і він опинився всередині зорельоту, де перебували й інші прибульці. Згодом Юрій описує, що бачив іншу планету:

«Ґрунт був оранжево-червоний, каміння та пісок».

Уфолог Олексій Кириченко підтверджує, що випадки виявлення імплантатів у людей після контакту з НЛО не рідкість:

«У нас вже були свідчення про подібні інциденти. Одна з жінок, яка контактувала з інопланетянами і звернулася до нас, теж мала імплантати, які навіть вивчали в нашому науковому інституті».

Якщо все, що розповів Юрій Шаповалов правда, навіщо прибульці викрадають людей і вживлюють їм різноманітні пристрої? Більше подробиць – у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Вона заручилася з людиною, яка претендувала на московський трон, але…
Вона 10 років була у засланні в Сибіру, пережила тортури та відморозила ноги…
Дивитись більше