У 23-річну німкеню вселилося одразу шість бісів: священники провели над дівчиною 67 обрядів екзорцизму (ВІДЕО)

Загублений світ

Картина, яку побачили духовні пастирі, жахала…

Більшість сучасних психіатрів вважають одержимість проявом істерії, шизофренії, епілепсії або роздвоєння особистості. Однак вони не можуть пояснити, чому симптоми різних психічних хвороб одночасно і раптово починають проявлятися в одній людині, і чому подібні розлади ніяк не лікуються.

Німкеня Аннеліза Міхель з дитинства страждала одержимістю і пережила 67 обрядів екзорцизму. Останній став для неї фатальним. Так, у 1976 році, в німецькому Клінберзі подружжя місцевих запросило священників до своєї доньки Аннелізи. Картина, яку побачили духовні пастирі, жахала. 23-річна дівчина зривала з себе одяг, кусала рідних, гавкала на всіх і без важких зусиль ламала тяжкі металеві предмети. Вона злизувала власну сечу з підлоги і їла виключно павуків і вугілля.  Священники винесли страшний вирок: дівчина одержима.

Зважаючи на те, що через виснаження Аннеліза важила всього 31 кілограм, під час обрядів її не могли втримати троє людей. Дівчина одним ударом збивала з ніг дорослих чоловіків і розривала руками металеві ланцюги, якими її приковували до ліжка під час обрядів.

Вчені не можуть пояснити загадкового феномену, чому демони вселяються у тіла живих людей. А екзорцисти вважають це одним із беззаперечних доказів існування демонічних істот.

Які демони оволоділи тілом Аннелізи? Коли у дівчини з’явилися перші ознаки біснуватості? Та як відбуваються допити демона під час екзорцизму? Про це та більше – у сюжеті програми «Загублений світ»

Loading...

Дивися також:

Новини

Всі новини
Знання про ці методи могли бути відомі набагато раніше, ніж ми думали…
Це нові перспективи для людей, які втратили кінцівки або рухливість…
Про розвиток світової медицини та яку роль у цьому відіграє Україна…
Дивитись більше