Терористи чи рятівники природи: «Загублений світ» розкаже, хто такі екопірати

Загублений світ

25 грудня о 17:00 на каналі 2+2 вийде новий випуск «Загубленого світу»…

Цього понеділка глядачі дізнаються, за що борються екоактивісти в океані та на що їм доводиться йти заради майбутнього нашої планети.

У світовому океані з’явилися нові корсари – товариство «Морський пастух», що займається захистом синіх китів, дельфінів, акул та інших морських тварин. Незважаючи на благородну мету, засновника цієї природоохоронної організації, Пола Вотсона, називають найвідомішим у світі піратом. Річ у тім, що активісти «Морського пастуха» відрізняються своїми радикальними методами: вони всіляко блокують роботу китобійців, подекуди пошкоджуючи судна. На рахунку екопіратів десятки затоплених китобійних кораблів, однак жодної жертви серед екіпажу. 

Наскільки важлива робота «Морського пастуха», заради чого його учасники ризикують життям і чи виправдані їхні методи, розкаже ведучий Максим Сухенко у новому випуску «Загублений світ. Екопірати на захисті океанів». 

Також глядачі 2+2 дізнаються, у чому секрет довголіття китів і як їхнє знищення провокує стихійні лиха, за що точиться війна у найнебезпечнішому серед океанів та яка реальна історія лягла в основу роману «Мобі Дік».   

Дивіться інформаційно-пізнавальний проєкт «Загублений світ» щопонеділка на телеканалі 2+2.

Дивися також:

Новини

Всі новини
Україна активно розвиває програми підтримки для ветеранів…
На стінах деяких будинків досі є загадкові символи, схожі на пентаграми…
Це сталося в регіоні, де раніше вже зникло кілька десятків супутників…
Дивитись більше