Таємне послання Rolls-Royce: відома авто-компанія вигадала цікавий квест для своїх VIP-клієнтів

Загублений світ

Незвичайна концепція колекції з'явилася із захоплення одного з дизайнерів Rolls-Royce…

Коли ти заможний клієнт компанії Rolls-Royce, то разом з авто купляєш і справжні пригоди. У 2020 році всесвітньовідома авто-компанія здивувала своїх клієнтів новинками із 50-ти авто. Неймовірно, але в кожному із них було зашифроване таємне послання. Елементи коду були розкидані по екстер’єру та інтер’єру кожного автомобіля і виглядали, як елементи декору.

Незвичайна концепція колекції з'явилася із захоплення одного з дизайнерів Rolls-Royce Кетрін Леман криптографією.

«Назва Kryptos походить із давньогрецької мови і означає щось небачене, приховане, закодоване, певною мірою навіть міфічне. Шифри можуть передаватися тисячоліттями, демонструючи фантазію найблискучіших розумів світу. Мене як дизайнер завжди захоплювало, що за допомогою символів, піктограм і шифру можна передавати повідомлення, зрозумілі лише обраним. Розшифрування послання — ключ до розуміння справжнього значення об'єкта, який інакше сприймався б лише як предмет мистецтва», — розповіла ЗМІ Леман.

У Rolls-Royce запевняли, що шифр надскладний, а правильну відповідь знають лише двоє керівників компанії. Подробиці – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Фото – стоп-кадр з відео

Новини

Всі новини
Збитки України від російської агресії перевищують 150 мільярдів доларів…
Загадковість людської природи завжди викликала цікавість та захоплення…
Випуск присвячений процесу відбудови України…
Історії про відвідування Землі космічними прибульцями більш ніж просто міфи…
Дивитись більше