Стежать за кожним кроком: рф контролює своїх громадян за допомогою системи СОРМ

Загублений світ

Прагнуть, аби населення було максимально покірним…

Уряди таких країн як росія, параноїдально підозрілі до зовнішнього та внутрішнього ворога, прагнуть, аби їхнє населення було максимально покірним. А для цього держапарат має все тримати під жорстким контролем, в іншому випадку застосовується сила і технології.

Наприклад, рф постійно вдосконалює свою систему стеження за населенням СОРМ. СОРМ-1 відповідає за прослуховування телефонних ліній, СОРМ-2 перехоплює інтернет-трафік, а СОРМ-3 забезпечує доступ і збереження усіх даних про абонента.

Можливості спецслужб настільки потужні, що вони можуть не лише читати ваші смс-повідомлення, а й слідкувати за вами за допомогою супутника. Щоправда, на відміну від США, супутники яких охоплюють усю земну кулю 24/7, росія це може робити лише на суші.

А які можливості для стеження за населенням є в Україні та в інших країнах, дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Сенсаційна історія трапилася у туристичному містечку Кір‘ят-Гат…
За переказами, цей монстр прийшов на Землю з глибин космосу і спить на дні океану…
Дивитись більше