Революція у стосунках: чи стануть роботизовані партнери новою нормою в суспільстві?

Загублений світ

Дослідники це називають своєрідною платою за цивілізацію, технологічний прогрес та…

Щороку у світі продаються сотні тисяч так званих роботизованих партнерів для життя. Андроід вивчають наші звички, вгадують настрій, змінюють голоси, характер, дискутують та жартують, і при цьому практично позбавлені людських недоліків. Тенденція очевидна – роботи впевнено конкурують у стосунках із людьми і схоже мають усі шанси перемогти.  

«Звичайно штучний інтелект зможе стати ідеальним партнером, тому що він зможе вас завжди задовільнити не лише в інтелектуальному плані, а й у фізичному та сексуальному. Він чи вона завжди виглядають ідеально, ніколи не старіють і готови зробити усе чого ви забажаєте», - каже дослідниця штучного інтелекту Станіслава Міодушевська. –

Дослідники це називають своєрідною платою за цивілізацію, технологічний прогрес та фінансову незалежність. Століттями людина фізично та економічно не здатна була виживати на одинці, а сьогодні дехто навіть вважає, що жити без пари фінансово простіше і емоційно стабільніше.

«Будувати стосунки зі штучним інтелектом звичайно набагато легше ніж зі справжньою людиною. Не буде розчарувань, що вас можуть покинути чи образити», - каже Станіслава Міодушевська.

Однак буває і таке, що Андроіди навпаки – зближують людей. Як секс-лялька за 7000 доларів врятувала шлюб американського подружжя, дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Також не пропусти випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ» щодня на 2+2.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Знання про ці методи могли бути відомі набагато раніше, ніж ми думали…
Це нові перспективи для людей, які втратили кінцівки або рухливість…
Про розвиток світової медицини та яку роль у цьому відіграє Україна…
Дивитись більше