Реінкарнація існує: ким ви були у минулому житті?

Загублений світ

Чому тварини раптом починають розмовляти, а люди – гавкати? Що це, збій у програмі чи докази існування переродження?

Нещодавно мешканка Лісабону відкрила незвичну фірму перевезень. Усіх свої клієнтів 30-річна Ліен Сілва возить… на собі. Їй така робота до вподоби, а все тому, що ця жінка з самого дитинства впевнена, що вона поні.

Схожі збої у матриці трапляються дедалі частіше по обидва боки океану. Якось 20-річний американець Том прокинувся і відчув себе псом. Він почав гавкати та ходити на чотирьох. Збентеженим рідним не залишалося нічого, як поставити посеред дому вольєр. Так хлопець живе вже 4 роки.

Топ-5 зафіксованих незрозумілих істот і сутностей

У Лондоні нерідко можна зустріти на прогулянці людей на чотирьох, в ошийниках та на ремінцях. І якщо ці люди стверджують, що в людському тілі народ душа тварини, то бувають випадки, коли помилка трапляється у зворотному напрямку. Тоді наші чотирилапі брати здобувають якості, притаманні виключно людям.

Парижанин Марк Мітрал виявив, що його собака Міс Венді вміє розмовляти людською мовою. Та Міс Венді – далеко не єдина настільки талановита собака.

Американський вчений та спеціаліст з квантової фізики Джим Елвідж переконаний: усі ці випадки пояснює один-єдиний термін – реінкарнація. Тобто наша душа після смерті перероджується в наступну форму житті залежно від наших досягнень.

Більше неймовірного у Загубленому світі на 2+2! 

Новини

Всі новини
Вимушені переселенці вже наперед спланували, як будуть відбудовувати свої міста…
Збитки України від російської агресії перевищують 150 мільярдів доларів…
Загадковість людської природи завжди викликала цікавість та захоплення…
Випуск присвячений процесу відбудови України…
Дивитись більше