Реальні суперлюди: у чому їх таємниця?

Загублений світ

Вони не відчувають болю, їдять скло, проводять струм та притягують залізні предмети. Наука не заперечує, але і не підтверджує існування людей із екстраординарними здібностями. Ким насправді є люди із надможливостями?

Вони живуть серед нас і наука не може ані заперечити, ані пояснити існування цих екстраординарних здібностей.

Американець Джон Ферраро може ламати головою тверді предмети, металеві прути, бейсбольні бити і бетонні блоки. І все це без жодної травми чи бодай подряпини. Його міцний череп витримує навіть кулі для боулінгу скинуті з п’ятиметрової висоти. Від такого удару голова людини перетворилася б на розчавлений гарбуз. А Джону Ферраро хоч би що.

А цей юнак випиває кілька літрів води, а потім через рот повертає її назад, але вже в очищеному вигляді. Медики довели, що його шлунок працює як фільтр. Хлопець залюбки розважає публіку демонструючи, як він може умитися і навіть почистити зуби, коли поряд немає джерела з водою.

Дівчинка з Лівану на ім’я Ханума плаче кристалами, схожими на діаманти. За день з її очей випадає близько 20 таких камінчиків. Вчені назвали це справжнім дивом, адже кристали настільки гострі, що з легкістю ріжуть скло. Однак, сама дитина дискомфорту не відчуває.

Такі незвичайні люди є на всіх континентах. Учені вже довгий час б’ються над розгадкою, чому у звичайних батьків народжуються незвичайні діти? І ким насправді є люди, які так сильно відрізняються від нас? Деякі дослідники висувають версію, що усі ми – нащадки прадавньої цивілізації, яка володіла надможливостями. І саме ці гени час від часу дають про себе знати, коли дарують світу надлюдей.

В індійських священних книгах описано, що мільйони років тому в Індійському океані існував величезний континент – Лемурія. За описом, на цьому континенті мешкали люди з унікальними здібностями та зовнішністю. Вони мали зріст понад сім метрів і жили по кілька тисяч років. А ще володіли техніками передбачення, телепатії, левітації та переміщення у часі і просторі. Та з часом усі ці здібності атрофувалися і лемурійці стали схожими на сучасних людей. Вважається, що вони розселилися по інших континентах і дали початок усьому людству. Тому у кожному з нас можуть бути генетично закладені унікальні здібності.

Таку гіпотезу підтримують і деякі медики, адже досі наука не можу пояснити, чому перші пів року життя діти вміють плавати та довго бути під водою. Один із м’язів горла малюка просто перекриває доступ води у легені і новонароджений почувається, ніби риба у воді. Чим не надздібність? Доведено, що діти мають унікальні органи сприйняття. Вони здатні бачити значно більше, ніж дорослі.

Новини

Всі новини
Знання про ці методи могли бути відомі набагато раніше, ніж ми думали…
Це нові перспективи для людей, які втратили кінцівки або рухливість…
Дивитись більше