Реальні суперлюди: у чому їх таємниця?

Загублений світ
Поширити в соціальних мережах:

Вони не відчувають болю, їдять скло, проводять струм та притягують залізні предмети. Наука не заперечує, але і не підтверджує існування людей із екстраординарними здібностями. Ким насправді є люди із надможливостями?

Вони живуть серед нас і наука не може ані заперечити, ані пояснити існування цих екстраординарних здібностей.

Американець Джон Ферраро може ламати головою тверді предмети, металеві прути, бейсбольні бити і бетонні блоки. І все це без жодної травми чи бодай подряпини. Його міцний череп витримує навіть кулі для боулінгу скинуті з п’ятиметрової висоти. Від такого удару голова людини перетворилася б на розчавлений гарбуз. А Джону Ферраро хоч би що.

А цей юнак випиває кілька літрів води, а потім через рот повертає її назад, але вже в очищеному вигляді. Медики довели, що його шлунок працює як фільтр. Хлопець залюбки розважає публіку демонструючи, як він може умитися і навіть почистити зуби, коли поряд немає джерела з водою.

Дівчинка з Лівану на ім’я Ханума плаче кристалами, схожими на діаманти. За день з її очей випадає близько 20 таких камінчиків. Вчені назвали це справжнім дивом, адже кристали настільки гострі, що з легкістю ріжуть скло. Однак, сама дитина дискомфорту не відчуває.

Такі незвичайні люди є на всіх континентах. Учені вже довгий час б’ються над розгадкою, чому у звичайних батьків народжуються незвичайні діти? І ким насправді є люди, які так сильно відрізняються від нас? Деякі дослідники висувають версію, що усі ми – нащадки прадавньої цивілізації, яка володіла надможливостями. І саме ці гени час від часу дають про себе знати, коли дарують світу надлюдей.

В індійських священних книгах описано, що мільйони років тому в Індійському океані існував величезний континент – Лемурія. За описом, на цьому континенті мешкали люди з унікальними здібностями та зовнішністю. Вони мали зріст понад сім метрів і жили по кілька тисяч років. А ще володіли техніками передбачення, телепатії, левітації та переміщення у часі і просторі. Та з часом усі ці здібності атрофувалися і лемурійці стали схожими на сучасних людей. Вважається, що вони розселилися по інших континентах і дали початок усьому людству. Тому у кожному з нас можуть бути генетично закладені унікальні здібності.

Таку гіпотезу підтримують і деякі медики, адже досі наука не можу пояснити, чому перші пів року життя діти вміють плавати та довго бути під водою. Один із м’язів горла малюка просто перекриває доступ води у легені і новонароджений почувається, ніби риба у воді. Чим не надздібність? Доведено, що діти мають унікальні органи сприйняття. Вони здатні бачити значно більше, ніж дорослі.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Тайванський вузол: чому на острові Тайвань дуже пильно стежать за війною в Україні?
Тайванський вузол: чому на острові Тайвань дуже пильно стежать за війною в Україні?

Китайська пропаганда дослівно нагадує російську…

Читати більше