Ракова пухлина зростає втричі: чим небезпечні хлібні дріжджі

Загублений світ

Вчені здогадуються, що може викликати онкологічні захворювання…

Дослідники все частіше говорять про те, що рак – це насправді грибкове захворювання, і дріжджі, якраз, стимулюють його ріст. Наприклад, паризький професор Етьєн Вольф лише за один тиждень виростив злоякісну пухлину у пробірці з розчином звичайних хлібопекарських дріжджів. Як тільки він прибрав екстракт – пухлина одразу гинула.

Зі своїх дослідів науковець зробив висновок, що в екстракті грибів міститься речовина, яка провокує ракові захворювання у людей. Причому ріст злоякісних клітин під дією дріжджів збільшується втричі.  

Яку біологічну зброю розробляли у Третьому Рейху? Чому звичайні термофільні дріжджі сприяють розвитку гниття в організмі людини? Яку небезпечну речовину виробляють дріжджі – дивись у сюжеті «Загубленого світу» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Не пропусти програму «Загублений світ» в ефірі телеканалу 2+2 з понеділка по четвер, о 16:50!

Новини

Всі новини
Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…
Вимушені переселенці вже наперед спланували, як будуть відбудовувати свої міста…
Дивитись більше