Про феномен українського волонтерства – у новому випуску «Загубленого світу»

Загублений світ

З 24 лютого 2022 року до благодійності долучилися 86% українців…

01 травня на телеканалі 2+2 вийде новий випуск проєкту «Загублений світ» про українців, які у найстрашніші для країни часи не припиняють спротив, піклуються про інших і вражають увесь світ потужними волонтерськими ініціативами.

З перших днів повномасштабного вторгнення українці проявили неабияку єдність. За підрахунками соціологів, з 24 лютого 2022 року до благодійності долучилися 86% громадян. Щодня сотні тисяч людей безкорисливо допомагають тим, хто потребує цього на фронті та у тилу: вони закуповують автівки й екіпірування для військових, вивозять родини з прифронтових міст, підтримують переселенців, організовують благодійні концерти та ініціативи. Оперативність, з якою в Україні збирають мільйони на передову і гуманітарні потреби, б’є усі світові рекорди! Саме про ці неймовірні історії людяності та небайдужості українців, які наближають нас до перемоги, дізнаються глядачі 2+2 у  новому випуску «Загубленого світу».

Чим дивує Ужгород, який з перших днів повномасштабної війни прихистив переселенців з гарячих регіонів України, як відома акторка театру та кіно Анастасія Пустовіт вижила під час окупації Київської області й стала волонтеркою, у чому секрет найкращих маскувальних сіток, сплетених добровольцями, та як кухарі-волонтери без води та світла продовжували годувати наших воїнів, коли росіяни підступили до Чернігова, – розкаже ведучий Максим Сухенко. 

Loading...

Дивіться новий сезон інформаційно-пізнавального проєкту «Загублений світ» щопонеділка о 17:00 на телеканалі 2+2.

Читай також:

Новини

Всі новини
Вимушені переселенці вже наперед спланували, як будуть відбудовувати свої міста…
Збитки України від російської агресії перевищують 150 мільярдів доларів…
Загадковість людської природи завжди викликала цікавість та захоплення…
Випуск присвячений процесу відбудови України…
Дивитись більше