Прем’єра на каналі 2+2 – нові випуски проєкту «Загублений світ»

Загублений світ

Випуски будуть присвячені нації незламних і нескорених…

З початку повномасштабного вторгнення телеканал 2+2 першим серед мовників відновив зйомки серіальних проєктів та продовжує посилювати власне виробництво. З 6 лютого на 2+2 виходитимуть прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Новий сезон «Загубленого світу» розповідає про ключові події цієї війни, а також волонтерів, медиків, рятівників, військових і цивільних у тилу, які своїми сміливими вчинками, стійкістю та відчайдушністю щодня наближають нашу перемогу. Прем’єра першої частини циклу відбулась восени 2022 року.

З 6 лютого, щопонеділка о 17:00, на телеканалі 2+2 виходитиме друга частина нового сезону «Загубленого світу» разом з ведучими Максимом Сухенком та Геннадієм Попенком. Глядачі дізнаються, як «залізний тил» України надихає бійців на боротьбу й допомагає героям на передовій виборювати нашу незалежність. Як в умовах блекауту та на передовій лікарі рятують життя, хто з відомих людей взяв до рук зброю, аби захищати українські кордони, на який ризик йдуть енергетики, поштарі та зв’язківці, щоб життя в країні тривало, та як українці руйнують стереотипи про біженців і надихають іноземців на безумовну підтримку України.

Почуйте ексклюзивні подробиці від свідків подій, а також експертну думку істориків, психологів й етнологів щодо того, чому українці та росіяни – абсолютно різні нації, у чому сила й міць нашого народу та, яке майбутнє чекає на Україну після перемоги.

У першій програмі ведучий та продюсер «Загубленого світу» Максим Сухенко розкаже про українців, які у найтемніші для країни часи рятували людей від страшного голоду в гарячих точках, окупації, сховищах під час обстрілів і бомбардувань та у бункерах «Азовсталі».

Loading...

Нагадаємо, з кінця березня 2022 року телеканал 2+2 закінчив постпродакшен близько 100 годин серіалів, зйомки яких завершилися до повномасштабного вторгнення, та відзняв декілька великих документальних програм. Зокрема, до Дня Збройних сил України на каналі 2+2 відбулась прем’єра спецпроєкту «Пригоди Ваньки-окупанта на Київщині», в основу якого увійшли записи з особистих щоденників російських солдатів.

У грудні 2022 року 2+2 першим серед українських телеканалів розпочав зйомки серіалу – чотирисерійної воєнної драми про медиків екстреної служби «Я – Надія», прем’єра якої відбудеться 24 лютого на каналі 2+2.

Дивися також:

Новини

Всі новини
Знання про ці методи могли бути відомі набагато раніше, ніж ми думали…
Це нові перспективи для людей, які втратили кінцівки або рухливість…
Про розвиток світової медицини та яку роль у цьому відіграє Україна…
Дивитись більше