Портал між раєм та пеклом може бути в Кам'янець-Подільську: «вхід до царства мертвих» там шукала Клеопатра

Загублений світ

Люди, які там були кажуть, що ніби ступили на межу між світами…

Заповідник Бакота, що знаходиться в Кам'янець-Подільському районі, завжди викликав неабияку цікавість серед туристів та дослідників. Але не лише природні краєвиди та історичні пам'ятки приваблюють сюди людей. За словами парапсихолога Рафаїла Бражеєва, це місце приховує куди глибші таємниці, ніж здається на перший погляд. Він вважає, що Бакота може бути своєрідним порталом між добром і злом, між раєм і пеклом.

«В цій місцевості з людьми відбуваються дивні речі. Деякі непритомніють, інші починають плакати, а хтось відчуває таку велику силу, що не може покинути це місце. – зазначає Бражеєв – Це місце можна назвати точкою переходу між світами».

Ще більш загадковим є факт, що Бакота свого часу зацікавила навіть єгипетську царицю Клеопатру. Члени ложі «Осіріса», які вважали себе послідовниками великої цариці, згадували про її візит в Кам'янець-Подільськ. У їхніх документах йдеться про те, що Клеопатра шукала «вхід до царства мертвих, аби підготуватися до переходу в інший світ». Вони вірили, що вона знайшла саме те, що шукала, в Бакоті.

Залишається лише гадати, що насправді приховує це загадкове місце: легенди, які беруть початок у глибині століть, чи щось більш містичне? Однак ті, хто відвідує Бакоту, часто повертаються звідти зі змішаними почуттями, ніби ступили на межу між світами.

Більше подробиць – у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Вона заручилася з людиною, яка претендувала на московський трон, але…
Вона 10 років була у засланні в Сибіру, пережила тортури та відморозила ноги…
Мова йде про «Кодекс Гігас», також відомий як «Біблія диявола»…
Жінки стали знаменитостями, але пізніше в їхніх свідченнях почали сумніватися…
Дивитись більше