Найсекретніші українські сховища: де в Україні можна сховатися в «Будиночку гобіта»?

Загублений світ

13 березня о 17:00 на 2+2 вийде новий випуск проєкту «Загублений світ»…

З 24-го лютого 2022-го року в українських містах почали існувати два світи: один звичайний, який ми бачимо щодня, інший – підземний, котрий під час ракетних атак стає для українців єдиним безпечним місцем. Під землею сьогодні народжуються діти, відбувається навчання, проходять хірургічні операції і навіть концерти.

Та у хорошому укритті можна перечекати не лише обстріл, але й виверження вулкану, техногенну катастрофу, хімічну атаку й навіть ядерний удар. Саме тому багатії по всьому світу будують надійні бункери, а деякі країни пронизані системою сховищ, які вміщують мільйони людей.

Як держави, що потерпають від ракетних атак сусідів, рятують своїх громадян? Де ховатиметься президент США у випадку ядерної війни? Навіщо нейтральній Швейцарії сотні тисяч бункерів? Чи правда, що в центрі Києва існує підземний хмарочос? Де в Україні можна сховатися в «Будиночку гобіта»?

Ведучий Максим Сухенко здійснить подорож загадковими і досі невідомими тунелями, аби розкрити секрети підземного життя в Україні та світі.

Дізнавайтеся ще більше цікавих і шокуючих фактів про Україну у новому сезоні інформаційно-пізнавального проєкту «Загублений світ» щопонеділка о 17:00 на телеканалі 2+2.

Loading...

Дивися також:

Новини

Всі новини
Вимушені переселенці вже наперед спланували, як будуть відбудовувати свої міста…
Збитки України від російської агресії перевищують 150 мільярдів доларів…
Загадковість людської природи завжди викликала цікавість та захоплення…
Випуск присвячений процесу відбудови України…
Дивитись більше