Найдовше волосся у світі: 15-річну українку до рекорду готували п’ять перукарів

Загублений світ

У книзі Гіннеса записані досягнення аж 56-ти українських рекордсменів…

Ви знали, що у всесвітньовідомій книзі рекордів Гіннеса записані приголомшливі досягнення аж 56-ти українських рекордсменів? Серед них є ім’я і красуні Олени Корзенюк. У 2019 році дівчину вписали до Національного Реєстру Рекордів як власницю найдовшого волосся серед дітей. На той момент рекордсменці було 15 років, а довжина її волосся склала 2 метри 35 сантиметрів.

«Коли ми готували цей рекорд, то добряче намучилися. У правилах рекордів було чітко прописано, що волосся повинно бути абсолютно рівне та зволожене водою. А в Олени воно кучеряве від природи ще й постійно заплетене у косу – каже керівник Національного Реєстру Рекордів України Лана Вєтрова. – Одразу п’ять майстрів-перукарів вирівнювали їй волосся і це було виснажливо. Про такі нюанси у правилах потрібно знати».

Які заявки на рекорди були відхилені і чому? Якими ще досягненнями можуть похизуватися українці? Та на які божевільні рекорди готові йти люди заради слави? Про це – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Не пропусти програму «Загублений світ» в ефірі телеканалу 2+2 з понеділка по четвер, о 16:50!

Новини

Всі новини
Вимушені переселенці вже наперед спланували, як будуть відбудовувати свої міста…
Збитки України від російської агресії перевищують 150 мільярдів доларів…
Загадковість людської природи завжди викликала цікавість та захоплення…
Випуск присвячений процесу відбудови України…
Дивитись більше