Київське чудовисько: у столиці живе істота, що полює на людей?

Загублений світ

На вигляд вона, як велетенська змія…

Існує легенда, що у столиці України, а саме десь на Смородинському узвозі, живе істота, що вистежує людей і затягує їх до своєї печери. На вигляд вона, як велетенська змія. Проте український астрофізик Олексій Стеклов упевнений, що це не легенда, а реальність!

Науковець стверджує, що усі міські легенди про монстрів мають реальне підґрунтя. І він вже давно займається вивчення цієї київської істоти: «Її печера – 60 метрів. Люди туди ходили, шукали, але потім, дивним, чином гинули. Я так думаю, що ця істота там періодично матеріалізується, бо насправді живе у іншому вимірі».

Також вчений, який вірить в існування паранормальних і метанормальних істот, впевнений, що місце для житла це чудовисько обрало невипадково – навкруги знаходяться лікарні, де часто помирають важкохворі пацієнти. Чи справді місця з поганою історією відкривають портал у інші виміри? Яких потойбічних істот зафіксували камери спостереження у Нью-Йорку? Та кого або що на власні очі бачив Олексій Стеклов? Моторошні історії, які змусять тебе замислитися над існуванням іншого виміру – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Не пропусти програму «Загублений світ» в ефірі телеканалу 2+2 з понеділка по четвер, о 16:50!

Новини

Всі новини
Вимушені переселенці вже наперед спланували, як будуть відбудовувати свої міста…
Збитки України від російської агресії перевищують 150 мільярдів доларів…
Загадковість людської природи завжди викликала цікавість та захоплення…
Випуск присвячений процесу відбудови України…
Дивитись більше