Камера зафіксувала момент зникнення двох мисливців за привидами у покинутій психлікарні в США ВІДЕО

Загублений світ

Сталося це у Пенхарстському шпиталі для дітей із вадами розвитку…

Покинуті та занедбані будівлі – це місця, де таємниці суспільства змішуються з вражаючими історіями і навіть паранормальними явищами. Наприклад, подія, яка сталася у покинутому Пенхарстському шпиталі для дітей із вадами розвитку в США, вражає світ навіть через 15 років.

У 2008 році недалеко від будівлі, в лісі, туристи знайшли відеокамеру із записом, від якого волосся стає дибки. На плівці зафіксовано момент зникнення мисливців за привидами. Двоє молодих американців вирішили дослідити сумнозвісну лікарню, але ця прогулянка по руїнах стала останньою в їхній історії.

«Хлопець та дівчина на ім’я Джесіка гуляли руїнами лікарні. На відео видно і чутно, як вони скептично кажуть про ті містичні та аномальні явища, які відбуваються у приміщенні. Сміються та пересмикують. Граються зі старими предметами побуту. Але потім, на очах у хлопця, дівчина зникає», - розповіла буоінформоенергетик Ірина Шахунова, переглянувши відеозапис.

Що сталося далі залишається невідомим. Відеокамера перервала зв'язок, наступного ранку на мить відновила свою роботу, а потім вимкнулась вже остаточно. Поліції не вдалося визначити осіб на відео і куди вони зникли.

Цікаво, що Пенхарстський шпиталь, який закрили у 1987 році через факти жорстокості по відношенню до дітей, залишається місцем, яке досі приваблює сатаністів та дослідників паранормальних явищ. І це при тому, що, відвідавши закинуту лікарню, більшість з них потрапляє до справжньої з травмами, ранами та нервовими розладами.

І таких шокуючих історій у світі чимало. Дивись інші у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Україна активно розвиває програми підтримки для ветеранів…
На стінах деяких будинків досі є загадкові символи, схожі на пентаграми…
Це сталося в регіоні, де раніше вже зникло кілька десятків супутників…
Дивитись більше