Хто такі масони?

Загублений світ

У всі часи масони активно брали участь у програмуванні світової політики, революціях, війнах та державних переворотах. То хто такі масони?

У світі налічується понад 8 мільйонів масонів. Саме у п'ятницю 13 у 1307 році король Франції заарештував голову тамплієрів та почав фізично знищувати орден. Відтоді тамплієри оголосили цю дату днем панування зла і усіляко підтримували та фінансували міф. Чого ж саме вони прагнули? Відповідь на це питання закладена у символіці долара. До створення якого вони доклали руку. Перевернута піраміда із всевидючим оком – символ влади масонів.

Схожі символи є не лише на доларі, а й на інших валютах світу. На купюрі 10 швейцарських франків із 1979 року з’являється масонське зображення сонячної системи із планетою Нібіру, а на ній, за легендами, живуть божественні істоти, що принесли життя на нашу планету. На 50 естонських кронах можна побачити зрізану піраміду із всевидючим оком. 15 вересня 2006 року в Україні була введена в обіг нова купюра, номіналом 500 гривень. На банкноті зображений український філософ Григорій Сковорода, та із зворотного боку на споруду Києво-Могилянської академії накладене зображення всевидючого ока та усіченої піраміди.

Чому на українській банкноті з’явився масонський символ? Невже Григорій Сковорода також був масоном? – дивіться Загублений Світ на 2+2, щоб знати більше.

Новини

Всі новини
Вимушені переселенці вже наперед спланували, як будуть відбудовувати свої міста…
Збитки України від російської агресії перевищують 150 мільярдів доларів…
Загадковість людської природи завжди викликала цікавість та захоплення…
Випуск присвячений процесу відбудови України…
Дивитись більше