Єлизавета ІІ все ж таки вбила принцесу Діану? Та чому світом насправді керують могутні жінки?

Загублений світ

Світова історія усіяна прикладами невидимого жіночого керівництва цілими країнами…

У X столітті київський князь Володимир Великий вирішує одружитися з Анною, представницею імператорського роду з Константинополя. Але вона християнка, і категорично відмовляється виходити заміж за Володимира, поки він не прийме хрещення. Таким чином, Анна вплинула на розвиток великої території та багатьох народів. Сьогодні експерти вважають, що жіноча влада стає дедалі потужнішою.

27 листопада 2017 року світ отримав сенсаційну новину: британський принц Гаррі одружується. Його обраницею стала Меган Маркл, яку преса одразу назвала «Попелюшкою», адже акторка не має королівської крові. Меган американка й вона відрізняється від усіх, кого можна побачити в королівській родині. Вона змішаної раси, вона розлучена, вона старша за майбутнього чоловіка, вона геть інша. Але Меган не підозрює, яку небезпеку несе цей шлюб. Вона може опинитися в такій самій пастці, як її покійна свекруха, принцеса Діана.

«Принцеса Діана публічно підриває авторитет монархії як такої. Ось цей образ народної принцеси, він власне стимулював мітинги, демонстрації, негативне сприйняття монархії», - розповідає Катерина Одарченко, політтехнолог.

25 червня 2017 року колишній агент британської контррозвідки МІ-5 Джон Хопкінс, перебуваючи на смертному одрі, зробив сенсаційну заяву. Він стверджував, що в 1997 році особисто займався вбивством принцеси Діани за наказом королеви Єлизавети II.

Виявилось, що за зовнішністю милої бабусі ховався виважений та владний стратег. Королева Великої Британії була монархом, що мала абсолютну владу не лише у своїй родині, вона мала право оголошувати війну без обмежень і пояснень причини. Очолювала англійську церкву, керувала розвідкою та збройними силами Великої Британії. Лише вона могла призначити міністрів і таємних радників. Щобільше, королева Великої Британії офіційно правила чвертю населення планети.

Експерти твердять, насправді світом здавна керують жінки. Британія розквітла після тривалої кризи, коли на трон сіла королева Єлизавета ІІ. Долю Індії змінила Індіра Ґанді, а Ізраїлю - Голда Меїр. І це лише одиниці прикладів…

Чому насправді світом керують жінки? Досліджуй незвідане разом з нами та дізнайся більше про могутніх жінок у нашому сюжеті. Дивись відео «Загубленого світу» вже зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Читай також:

Новини

Всі новини
Риби в зоні відчуження можуть досягати трьох метрів у довжину…
Україна активно розвиває програми підтримки для ветеранів…
На стінах деяких будинків досі є загадкові символи, схожі на пентаграми…
Це сталося в регіоні, де раніше вже зникло кілька десятків супутників…
Дивитись більше