Ексклюзивні кадри реального обряду вигнання злих духів: що приховує храм у Раджастхані?

Загублений світ

Там відбуваються речі, які не піддаються логічному поясненню…

Механдіпур Баладжі Мандір — це не просто індуїстський храм у штаті Раджастхан, Індія. Він відомий своєю багатовіковою практикою вигнання злих духів та проведенням ритуалів екзорцизму. Для багатьох індійців це місце — останній порятунок тих, хто став жертвою потойбічних сутностей.

Віра у те, що духи можуть вселятися в людей, тут є частиною повсякденності. В храмі, за словами очевидців, відбуваються речі, які не піддаються логічному поясненню. Як тільки люди перетинають його поріг, атмосфера стає напруженою. Години за годинами, натовпи паломників занурюються у гарячі молитви, які постійно переплітаються з голосними криками одержимих та звуками ритуальних дзвіночків.

Отець Томас, один із місцевих священнослужителів, розповів, що справжня одержимість змушує людину втратити контроль над своїм тілом та розумом.

«Я не знаю, що бачу, я не знаю, що роблю, я не контролюю свої рухи», — так описують свій стан ті, хто стикається з цим незбагненним явищем.

У цьому храмі масові прояви одержимості трапляються не вперше. Хтось починає безконтрольно плакати, хтось падає на підлогу, а інші пускаються у несамовитий танок. Знімати тут категорично заборонено, але «Загубленого світу» отримала ексклюзивні кадри реального обряду вигнання злих духів.

Як це було, дивись у сюжеті проєкту просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Хворі часто описують відчуття, ніби їхнє тіло змінюється…
Також гості країни не можуть відмовитися, якщо їм дають частування просто з чужих рук…
Дивитись більше