Де в Україні є джерело вічної молодості?

Загублений світ

На молодість і на тривалість життя впливають особливі місця планети. Подібну зону довгожителів відшукали і в Україні!

Ще минулого століття дослідники помітили, що на молодість і на тривалість життя впливають особливі місця планети. Їх називають блакитними зонами. У таких зонах люди живуть рекордно довго. Але пояснити феномен блатних зон науковці й досі не можуть.

Подібна містична оаза є й в Україні у Карпатах. Науковці кажуть, що скоро ця територія увійде у топову десятку місць, де люди житимуть найдовше.

Хто вбив українця, який зупинив старіння?

Манявський водоспад на Івано-Франківщині – місце, що вражає не тільки красою, а й має чудодійні властивості. Кажуть, довголіття приносить не стільки вода, скільки саме місце – колись тут було найперше у Європі язичницьке капище бога Ярили, який уособлював молодість та розквіт у наших предків. Чарівна вода зменшує біологічний вік людини, а організм відмотує всі фізіологічні дані назад. Енергетика діє й на жителів сусіднього села Манява.

Чи готові люди жити вічно та за яку ціну?

Саме цьому місцю завдячує своїм виглядом і співачка Лама. Нещодавно десятки світових ЗМІ були вражені, коли українку затримали в турецькому аеропорту через надто молодий вигляд. Прикордонник просто відмовився вірити її паспортному віку. Історія набула такого резонансу, що її не обійшли увагою навіть у Голівуді!

Загублений світ на 2+2 провів вражаючий експеримент! Чи дійсно води Манявського водоспаду дарують вічну молодість? Дивіться у сюжеті!

Новини

Всі новини
Збитки України від російської агресії перевищують 150 мільярдів доларів…
Загадковість людської природи завжди викликала цікавість та захоплення…
Випуск присвячений процесу відбудови України…
Історії про відвідування Землі космічними прибульцями більш ніж просто міфи…
Дивитись більше