Безпрецедентний випадок: в Австралії собаки спланували напад на людину та реалізували його точно за планом

Загублений світ

За совами жертви, тварини заманили її у підворіття і напали…

Випадок нападу собак Дінго стався у липні 2018 року в австралійському місті Пілбара. У відділення швидкої допомоги діставали закривавлену жінку без свідомості із пів сотнею рваних ран. Декілька днів лікарі боролися за її життя і після п’яти успішних операцій вона таки отямилася. Це була 54-річна охоронниця місцевих копалень Деб Рандел, яка досі не може повірити, наскільки легко собаки її перехитрили.

«Я обідала під відкритим небом у нас біля шахт. І тут до мене підійшов пес Дінго. Я кинула йому бутерброд, щоб він відчепився, але схоже йому потрібен був не бутерброд, а я, - згадує жінка. – Спочатку пес зробив вигляд, що я йому не цікава, і щойно я відвернулася, схопив мій телефон і кинувся навтьоки. Тоді я ще не підозрювала, що на мене полюють».

За рогом жінці таки вдалося наздогнати собаку. Проте, звернувши у підворіття, вона опинилася у пастці.

«Там було ще три собаки і вони наче знали, що я прийду. А той пес – з телефоном – просто виплюнув його і чекав поки я підійду. Це все було сплановано. Вони заманили мене у підворіття, і щойно я зайшла, – напали», - впевнена Деб Рандел.

За словами доктора біологічних наук Леоніда Горобця, скоординовані дії цілком притаманні для собак і вони вміють злагоджено працювати разом:

«Еволюція відбувається так, що утворюється багато різних варіантів і у подальшому обираються ті, що сприяють виживанню».

Як австралійці Деб Рандел вдалося вижити – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Вимушені переселенці вже наперед спланували, як будуть відбудовувати свої міста…
Збитки України від російської агресії перевищують 150 мільярдів доларів…
Загадковість людської природи завжди викликала цікавість та захоплення…
Дивитись більше