Дмитро Борисов – найвідоміший український ресторатор. Важко уявити, але свою кар’єру він розпочинав мийником машин, а в дитинстві їв м'ясо лише по великих святах. Майбутній мільйонер родом з бідних та голодних 90-х тому від нужди пішов працювати в 11 років.
«Про те, що я працював і мив машини, почав відверто говорили лише кілька років тому. Вважав, що це соромно – відверто зізнався Дмитро Борисов – Машини я мив дуже гарно і заробляв вже тоді непогані гроші. Приходив додому з пачкою купонів і казав мамі, дивись я сьогодні заробив твою зарплатню».
Як Дмитро Борисов заробив свій перший мільйон? Чому, довгий час займаючись нерухомістю, в один момент вирішив кардинально змінити сферу діяльності? Яка несподівана втрата надихнула його розпочати ресторанний бізнес? Які поради дає успішний ресторатор для тих, хто хоче відкрити свій заклад? Про це і навіть більше – просто зараз у проєкті «Віпи і Топи»:
Loading...
Дивися також: