Ресторатор-мільйонер Дмитро Борисов в дитинстві їв м'ясо лише по великих святах

Віпи і Топи

Важко уявити, але свою кар’єру він розпочинав мийником машин…

Дмитро Борисов – найвідоміший український ресторатор. Важко уявити, але свою кар’єру він розпочинав мийником машин, а в дитинстві їв м'ясо лише по великих святах. Майбутній мільйонер родом з бідних та голодних 90-х тому від нужди пішов працювати в 11 років.

«Про те, що я працював і мив машини, почав відверто говорили лише кілька років тому. Вважав, що це соромно – відверто зізнався Дмитро Борисов – Машини я мив дуже гарно і заробляв вже тоді непогані гроші. Приходив додому з пачкою купонів і казав мамі, дивись я сьогодні заробив твою зарплатню».

Як Дмитро Борисов заробив свій перший мільйон? Чому, довгий час займаючись нерухомістю, в один момент вирішив кардинально змінити сферу діяльності? Яка несподівана втрата надихнула його розпочати ресторанний бізнес? Які поради дає успішний ресторатор для тих, хто хоче відкрити свій заклад? Про це і навіть більше – просто зараз у проєкті «Віпи і Топи»:

Loading...

Дивися також:

Понад століття тому, поки більша частина України стогнала під вагою Російської імперії, територія сучасної Львівської області та вся Галичина входила до складу іншої, європейської держави — Австро-Угорщини. 
Новий рік — це справжня магія, оповита снігом та очікуванням дива. Але сьогодні ми зазирнемо у найтемніший куточок цієї зимової казки. Бо наші новорічні чарівники існували задовго до християнства. І у давні часи їх не просто поважали, а … боялися.
05122025
Метеозалежність – це не жарти, особливо коли Сонце входить в активну фазу. 
Професійні шахраї завжди були в авангарді. Вони як першовідкривачі, тільки замість нових земель шукають нові, ефективні способи обчистити наші кишені. 
05122025
Його ім’я знають усі, та далеко не кожен відрізняє його від Баха, хоча життя цих людей — два різні романи...
05122025
Ось і настають вихідні, а це означає, що можна нарешті відкинути робочі справи і зануритися у світ справжнього, непідробного екшену.