Ресторатор-мільйонер Дмитро Борисов в дитинстві їв м'ясо лише по великих святах

Віпи і Топи

Важко уявити, але свою кар’єру він розпочинав мийником машин…

Дмитро Борисов – найвідоміший український ресторатор. Важко уявити, але свою кар’єру він розпочинав мийником машин, а в дитинстві їв м'ясо лише по великих святах. Майбутній мільйонер родом з бідних та голодних 90-х тому від нужди пішов працювати в 11 років.

«Про те, що я працював і мив машини, почав відверто говорили лише кілька років тому. Вважав, що це соромно – відверто зізнався Дмитро Борисов – Машини я мив дуже гарно і заробляв вже тоді непогані гроші. Приходив додому з пачкою купонів і казав мамі, дивись я сьогодні заробив твою зарплатню».

Як Дмитро Борисов заробив свій перший мільйон? Чому, довгий час займаючись нерухомістю, в один момент вирішив кардинально змінити сферу діяльності? Яка несподівана втрата надихнула його розпочати ресторанний бізнес? Які поради дає успішний ресторатор для тих, хто хоче відкрити свій заклад? Про це і навіть більше – просто зараз у проєкті «Віпи і Топи»:

Loading...

Дивися також:

16062025
Літо набирає обертів, а разом з ним і цікавість до того, яку ж погоду нам підготував наступний робочий тиждень.
Це не просто дивовижний витвір, це застигла загадка, яку наша планета зберігала мільйони років.
15062025
Світ старовини манить, чи не так? У кожному з нас живе дух першовідкривача, мисливця за пригодами, що прагне розгадати таємниці минулого.
15062025
Конфлікти через тютюновий дим у багатоповерхівках — не рідкість...
Майже тисячу років тому, у серці могутнього Чернігова, стояв величний Спаський собор. Це був не просто храм, а справжній центр політичного та духовного життя Київської Русі.