У Межигір'ї працює унікальний кінологічний центр

Спецкор

Їм вмикають класичну музику, аби нерви заспокоїти. Для них розроблена індивідуальна програма фізичного навантаження. А ще у них особистий салон, де їх купають і роблять педикюр. Так живуть собаки Януковича.

Кінологічний центр у Межигір'ї після втечі тамтешнього господаря зберегли місцеві кінологи. Своїх псів, кажуть працівники, Янукович точно всадив би в гелікоптер, коли тікав. Але за розкошами місця чотирилапим не знайшлося, хоч і вони коштують недешево. Окремих собак "послідовного" оцінили у 80 тисяч доларів.

Тут є навіть тибетські мастифи, яких вважають найдорожчими собаками. Таких у Межигір'ї десятеро. Як вони граються, можна спостерігати через скло, сидячи на диванчику.

Окрема кімната обставлена собачими нагородами. Усі зароблені за часи попереднього господаря – Віктора Януковича. На псів Янукович грошей не жалів. Навіть коли тікав з країни, потягнув за собою собаку, а якби гелікоптер міг витримати, то посадив би до салону усіх псів. У цьому переконує кінолог Петро Петрович. Сюди на роботу його брав саме Віктор Федорович.

У кінологічному центрі поліції готують собак до поїздки на Схід

Хоч той і чкурнув, собаки продовжують жити по-президентські. Тут у них салон краси, тренажерний зал, де у кожного пса своя індивідуальна програма. Дбають у Межигір’ї і про собачі нерви. Їм для розрядки вмикають класичну музику.

Під Вівальді кінолог веде подивитися на ще дорожчі породи – англійські мастифи. До них лише на "ви" і з панськими почестями. Бельгійська вівчарка навчена рятувати людину у біді. Такий пес, каже тренер, безцінний.

Дорогі ж тибетські мастифи надресировані як реабілітологи. До них після втечі колишнього господаря нині приїздять хворі діти та поранені військові. А ще до собак Януковича активно ходять туристи, для них проводять майстер-класи. За це, тут твердять, і живуть.  

Більше новин з понеділка по п'ятницю о 18:15 у програмі Спецкор на 2+2. 


Новини

Всі новини
18072022
Спецкор
Нині в Україні працюють організації, де можна пройти тестування зі знання української мови…
24022022
Спецкор
Скільки потрібно коштів на такий альтернативний вид обігріву…
24022022
Спецкор
Головне правило – не панікувати, адже саме на паніку й розраховують наші вороги…
23022022
Спецкор
У столиці опублікували брошури для мешканців з покроковим планом дій…
23022022
Спецкор
Під час спеціального випуску журналісти повідомлятимуть найактуальнішу хроніку подій...
22022022
Спецкор
Раніше загарбники створювала провокації виключно катерами та кораблями ФСБ…
Дивитись більше