Спецкор дізнався, чому люди нехтують правилами безпеки біля залізниць

Спецкор

Понад чотири сотні нещасних випадків лише цьогоріч трапилися в Україні на залізниці. Чому люди нехтують правилами безпеки?

Трагедії на залізниці за статистикою трапляються ледь не щодня. Понад чотири сотні нещасних випадків лише цьогоріч трапилися в Україні на залізниці, 260 – зі смертельними наслідками. Найчастіше автомобілісти намагаються проскочити перед потягом. Пішоходи нехтують правилами безпеки й опиняються під колесами локомотивів.

Розсипаний на коліях виноград і відро у патьоках крові. На Київщині дідусь із велосипедом хотів встигнути на електричку. Чоловікові відрізало ногу. Машиніст наклав йому джгут і тією ж електричкою дідуся доправили до найближчого райцентру. Нині стан чоловіка задовільний. В нього та в Укрзалізниці різне бачення, хто винен в аварії. Дідусь, який оговтується після втрати ноги на залізниці каже: винен і він, бо поспішав, і машиніст, який, мовляв, не переконався, що пенсіонер перейшов колії. Залізниця провини своєї бригади не бачить, потерпілий був у так званій мертвій зоні. Та дідусь таки хоче компенсації.

Внаслідок теракту в Керчі загинуло 19 людей

Трагедії на залізниці стаються по всьому світі. Відео, на якому бельгійський дідусь іде просто перед потягом приголомшило світ. Там все минулось, на диво, та така безпечність і губить людей.  

Буває, що і залізничники ставлять під загрозу людське життя. Та переважна більшість травматизму на коліях - з вини самих пішоходів, кажуть залізничники. Люди, мовляв, нехтують усіма правилами і перебігають перед потягами у недозволених місцях. Залізничники аналізують, де найбільше смертельних випадків і роблять там загорожі. Та не скрізь і це людям подобається.

Чи зможе Спецкор на 2+2 зупинити людей, аби вони не бігли через колії? Дивіть шокуючий експеримент у сюжеті!

Новини

Всі новини
18072022
Спецкор
Нині в Україні працюють організації, де можна пройти тестування зі знання української мови…
24022022
Спецкор
Скільки потрібно коштів на такий альтернативний вид обігріву…
24022022
Спецкор
Головне правило – не панікувати, адже саме на паніку й розраховують наші вороги…
23022022
Спецкор
У столиці опублікували брошури для мешканців з покроковим планом дій…
23022022
Спецкор
Під час спеціального випуску журналісти повідомлятимуть найактуальнішу хроніку подій...
22022022
Спецкор
Раніше загарбники створювала провокації виключно катерами та кораблями ФСБ…
Дивитись більше