Скільки градусів влітку у салоні маршрутки, травмая та вагона метро (відео)

Спецкор
pexels.com

Журналісти перевірили громадський транспорт з градусником в руках

Почали ревізію в автівці, де присутній кондиціонер, тут температура встановлюється за бажанням водія і це, безсумнівно, лідер у комфортному пересуванні містом. Але автівка є не в кожного, тому заміряємо температуру у громадському транспорті.

У салоні трамвая термометр показав 41 градус, в кабіні водія цілих 53, а це далеко не комфортні 20-25. Кияни підтверджують, що їхати при такій спеці шалено важко. Також кажуть, що в таку погоду втрата свідомості не рідкість.

Кумедним здається той факт, що тролейбуси обладнали сучасними терміналами для сплати проїзду та почали оголошувати зупинки англійською, а от про кондиціонер забули. Робітники Київпастрансу також невдоволені умовами, але розуміють причини. Кажуть, що стан вагонів далеко не новий, тому кондиціонери краще встановлювати в сучасний транспорт.

Але на спеку скаржаться не всі. Дехто звик до високих температур із-за роботи, а хтось просто не вибагливий.

У тролейбусі зафіксували ж 43 градуси. Пасажири розповідають, що рятуються водою та вологими серветками. А от у салоні маршрутки повні 44, а біля водія навіть 46. Щоправда, водій трохи радіє, бо всі пасажири з-за спеки дуже втомлені та спокійні. 

Люди в маршрутці хоч і втомлені, але оптимістичні. Хвалять "кондиціонери", тільки є один недолік — гаряче повітря. Якщо нікому не дує, то відкривають всі віконця та навіть аварійний люк зверху, щоб хоч якось врятуватися від спеки.

А от київський метрополітен приємно здивував. У вагоні 30 градусів ще й прохолодний вітер. Звісно це не 20-25, але їхати набагато приємніше, ніж наземним транспортом. 

Після ревізії висновок однозначний. Краще користуватися автівкою, або метрополітеном, маршрутка та тролейбус для людей, що без проблем переносять спеку, а от трамвай, безсумнівно, для супергероїв.
 

Loading...

 

Уявіть, що ви стоїте перед стіною, яка пам’ятає Київ ще до монгольської навали. Поки туристи штурмують популярні локації, справжній скарб ховається у затінку дерев.
На фронті кулінарія – не просто справа смаку…
Морозиво – це не просто солодке задоволення, а частина української гастрономічної історії...
Зараз важко уявити грудень без яскравих вогнів, святкових ярмарків та звичних кожному з дитинства мелодій. Але якщо відмотати час на тисячу років назад, у період розквіту княжого Києва, святкова картина була зовсім іншою. 
Гаваї асоціюються з нескінченним літом, білим піском і коктейлями під пальмами. Проте за лаштунками цієї сонячної ідилії ховається зовсім інша реальність.