Народна економіка. Як не платити податки законно?

Цілком таємно

Відео випуску "Цілком таємно" на 2+2 від 27.03.2016.

В Україні поширюється новий рух. Громадяни на підставі 5-ї статті Конституції створюються народні підприємства, при цьому не платять податки і не підпорядковуються владі. В 5-й статті, зокрема сказано: "Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування". 

Саме завдяки слову "безпосередньо" в тексті Конституції прихильники нового руху на законних підставах ігнорують органи державної влади та місцевого самоврядування. У Львові, Тернополі, Хмельницькому вже працюють десятки підприємств та індивідуальних підприємців, що не платять податків державі. Поки що їм ніхто не заважає. Скептики переконані, це лише тимчасове затишшя, поки рух не став масштабним і не завдає скарбниці відчутних збитків. Дехто навіть підозрює, що "народних підприємців" не чіпають не просто так, і за ними хтось стоїть. 

Як працює "бездержавна" народна економіка? Як виглядають народні податки? Як отримати народний номер на своє авто? Як стати народним підприємцем і зачинити двері перед податківцями, пожежниками та санстанцією? Дізнавайтесь подробиці в програмі  "Цілком таємно" у ВІДЕО на каналі "2+2".

Онлайн Цілком таємно можете подивитись на нашому сайті.

 

У попередніх випусках "Цілком таємно":

Що і навіщо приховує Володимир Путін про своє дитинство?

Дорогі слуги народу. Які умови створили собі депутати за наш кошт?

Хитрий Батька. Як Білорусь заробляє на війні України та Росії?

Про нових політв'язнів в Україні - у програмі "Цілком таємно"

Новини

Всі новини
Вражаючу правду про українських вампірів розкаже Цілком таємно на 2+2.
Приголомшуючу правду про Орден, до якого входить більша частина політичної верхівки України, розкаже Цілком таємно на 2+2.
Чорнобильська зона відчуження – заборонена для вільного доступу територія, яка роками приваблює так званих "сталкерів" – дослідників цікавих, занедбаних, часом жахаючих місцин. Вони не бояться ні радіації, ні загрози зараженн...
Коли вибухне Чорне море і як не стати жертвою екологічної катастрофи на Півдні – у шокуючому розслідуванні Цілком таємно на каналі 2+2.
Чи правда, що на теренах України тамплієри ховали своє багатство і кому воїни залишили підказки, які можуть привести до сховища з діамантами, розкаже Цілком таємно на 2+2.
Хто і навіщо викрав череп українського письменника Миколи Гоголя, дізнавайтесь у журналістському розслідуванні Цілком таємно на 2+2.
Хто першим використав отруйні речовини як зброю та чиї відкриття щодня наражають нас на смертельну небезпеку, дізнавайтесь у Цілком таємно на 2+2.
Історії жінок, котрі поєднали свою долю з серійними вбивцями, –  у розслідуванні Цілком таємно на 2+2.
Дивитись більше