Контрабанда у поїздах

Цілком таємно

Хто та як заробляє "брудні" мільйони, займаючись контрабандою на залізничній дорозі, з'ясовували журналісти Цілком таємно на 2+2.  

За останні два роки в українських пасажирських поїздах вилучили нелегального товару на 13 млн. гривень. Сьогодні "контрабанда на рейках" – надприбутковий бізнес, котрий  успішно працює під прикриттям вищих органів влади. Провідники, бригадири, начальники вагонних відділень щодня перевозять тони забороненого вантажу. Серед найпопулярніших "скарбів": спирт, цигарки та навіть підробки прикрас. Своєю винахідливістю умілі ділки дивують досвідчених митників. Контрабанду завантажують у вагони заздалегідь, ховаючи в ящики для сміття, вентиляційні шахти, під сидіннями та у матраси пасажирів.

Хто і як перевозить товар за кордон? Які схеми використовують шахраї? Скільки коштує перевезення цигарок та спирту за кордон? Який процент забирає кондуктор від незаконних поставок? Де у вагонах ділки ховають заборонені речі? Хто кришує нелегальні потоки товару на кордоні?

Подробиці журналістського розслідування дивіться у програмі Цілком таємно у неділю, 04 грудня, о 14:00 на каналі 2+2.

Новини

Всі новини
Вражаючу правду про українських вампірів розкаже Цілком таємно на 2+2.
Приголомшуючу правду про Орден, до якого входить більша частина політичної верхівки України, розкаже Цілком таємно на 2+2.
Чорнобильська зона відчуження – заборонена для вільного доступу територія, яка роками приваблює так званих "сталкерів" – дослідників цікавих, занедбаних, часом жахаючих місцин. Вони не бояться ні радіації, ні загрози зараженн...
Коли вибухне Чорне море і як не стати жертвою екологічної катастрофи на Півдні – у шокуючому розслідуванні Цілком таємно на каналі 2+2.
Чи правда, що на теренах України тамплієри ховали своє багатство і кому воїни залишили підказки, які можуть привести до сховища з діамантами, розкаже Цілком таємно на 2+2.
Хто і навіщо викрав череп українського письменника Миколи Гоголя, дізнавайтесь у журналістському розслідуванні Цілком таємно на 2+2.
Хто першим використав отруйні речовини як зброю та чиї відкриття щодня наражають нас на смертельну небезпеку, дізнавайтесь у Цілком таємно на 2+2.
Історії жінок, котрі поєднали свою долю з серійними вбивцями, –  у розслідуванні Цілком таємно на 2+2.
Дивитись більше