Чого очікувати від податкової реформи?

Цілком таємно

Випуск "Цілком таємно" від 23 грудня. Тема: Податковий зашморг

Новий Податковий кодекс – нагальне питання, яке зараз стоїть перед урядом та парламентом. Над податковою реформою чиновники працюють вже не один місяць і 22 грудня Кабмін вніс на розгляд парламенту компромісний законопроект щодо змін до Податкового кодексу. Законопроект розміщений на сайті Верховної Ради. Його мають прийняти разом із бюджетом на 2016 рік.

Скільки гривень чиновники витягнуть з наших кишень, щоб не займатися реформами? Чому малий та середній бізнес буде змушений піти "у тінь"? Чи можливо уникнути податку на квартири й будинки? Чим обернеться "відбілювання" зарплатні? Як бабусі наповнюватимуть державну скарбницю зі своїх пенсій?

Про все це – у відео.

Новини

Всі новини
Вражаючу правду про українських вампірів розкаже Цілком таємно на 2+2.
Приголомшуючу правду про Орден, до якого входить більша частина політичної верхівки України, розкаже Цілком таємно на 2+2.
Чорнобильська зона відчуження – заборонена для вільного доступу територія, яка роками приваблює так званих "сталкерів" – дослідників цікавих, занедбаних, часом жахаючих місцин. Вони не бояться ні радіації, ні загрози зараженн...
Коли вибухне Чорне море і як не стати жертвою екологічної катастрофи на Півдні – у шокуючому розслідуванні Цілком таємно на каналі 2+2.
Чи правда, що на теренах України тамплієри ховали своє багатство і кому воїни залишили підказки, які можуть привести до сховища з діамантами, розкаже Цілком таємно на 2+2.
Хто і навіщо викрав череп українського письменника Миколи Гоголя, дізнавайтесь у журналістському розслідуванні Цілком таємно на 2+2.
Хто першим використав отруйні речовини як зброю та чиї відкриття щодня наражають нас на смертельну небезпеку, дізнавайтесь у Цілком таємно на 2+2.
Історії жінок, котрі поєднали свою долю з серійними вбивцями, –  у розслідуванні Цілком таємно на 2+2.
Дивитись більше