Інтриги у Кремлі: хто наважиться ліквідувати путіна?

Секретні матеріали

У російській еліті зріє змова…

Вони залишилися без своїх мільярдів, маєтків та коштовного майна. Деякі з них втратили можливість жити та заробляти закордоном. А хтось навіть може стати «цапом-відбувайлом» у авантюрі, яку розпочав хворий російський диктатор. Тож не дивно, що вже кілька тижнів ЗМІ наповнені чутками про можливе усунення путіна кимось з його найближчого оточення. Але ким саме?

ЗМІ та експерти найймовірнішим кандидатом називають міністра оборони рф Сергія Шойгу. До недавнього часу він був одним з небагатьох наближених до путіна, однак зараз ходять чутки, що диктатор побоюється Шойгу. Тож не дивно, якщо скоро ми почуємо про усунення від повноважень міністра оборони, на якого скинуть провину за провал вторгнення в Україну.

Також серед варіантів майбутнього «Брута» називають голову служби зовнішньої розвідки Сергія Наришкіна. Нещодавно путін виставив його як посміховисько. У Наришкіна є мотив прибрати диктатора, бо він не по своїй волі займався розгоном фейків про нібито створення в Україні ядерної бомби та біозброю.

До списку майбутніх кілерів путіна потрапив навіть Рамзан Кадиров. Чеченська республіка – один з найдотаційніших регіонів російської федерації. Через міжнародні санкції російський бюджет може скоротитися, що вплине на утримання усієї кадирівської Чечні.

Перелік ворогів путіна збільшується з кожним днем, тож є вірогідність, що саме свої нанесуть смертельний удар диктатору. Хто ще може бути потенційним ліквідатором кремлівського ката – дивіться у сюжеті «Секретних матеріалів» просто зараз:

Читайте також:

Новини

Всі новини
«За парєбріком» зникла ще одна соцмережа…
Дивитись більше