Лікарка Інституту раку відмовилася лікувати АТОвця

Допомога

У Національному інституті раку лікарка відмовилась лікувати хворого на рак учасника АТО через те, що він "вбивав на Сході братній народ".

Скандал у Національному інституті раку – там лікар відмовилась допомогти хворому бійцю АТО. Спецкору на 2+2 вдалося розшукати і хлопця, і лікарку-сепаратистку.

Його звати Віталій Драган, нині він бореться за своє життя – у хлопця діагностували пухлину лімфатичних вузлів. Віталій – один із тих військових який першими у 2014 році захищали Cхід України  від росіян та сепаратистів, зокрема, його Кропивницький полк спецпризначення звільняв Слов’янськ.

А от на новій війні за власне здоров’я поки без перемог. До Національного інституту раку його направили для консультації. Боєць очікував усе, але точно не таких заяв, і додому повернувся ні з чим. Про особливе ставлення до себе український захисник спочатку написав у соцмережі. Історія Віталія вмить розлетілась і обурила тисячі українців. Під загрозою опинилась репутація усього інституту

Хоча лікарка клянеться: вона не хотіла образити військового, він просто не так її зрозумів. Лікарка каже, що в лікуванні не відмовляла, лише намагалась пояснити, що для хворих на рак бійців АТО дійсно не передбачено пільг, тому порадила шукати спонсорів для операції.

Керівництво Національного інституту наполягає: думка окремої колеги не є думкою усього закладу. Там вже зв’язалися з Віталієм і попросили вибачення. Ба більше, після службової перевірки лікаря звільнили з посади.

У Віталія є шанс одужати, йому потрібна трансплантація кісткового мозку, та для цього необхідні чималі кошти. Ціна здоров’я українського захисника – 200 000 гривень. Хлопець сподівається на допомогу небайдужих.

Реквізити для допомоги:

Картка ПриватБанку: 4731 2191 0010 8756

Драган Віталій Іванович

Новини

Всі новини
05122018
Допомога
Українські лікарі зізнаються, що не в змозі допомогти жінці. Надія є, але лише на "закордон".
08102018
Допомога
Лікарі кажуть, що у Павла поки що є надія на операцію, але її необхідно робити якомога скоріше.
26092018
Допомога
Врятувала десятки бійців, от тільки себе вберегти не змогла. Нині дівчина бореться із важкою недугою та потребує допомоги небайдужих.
17092018
Допомога
Після поранення у 2015 році життя воїна перетворилося на суцільне пекло.
29082018
Допомога
Він наводив жах на окупантів коли боронив Батьківщину на фронті, але після поранення, у 2015 році життя воїна перетворилося на суцільне пекло.
21082018
Допомога
Хлопчик не може дихати самостійно. Однак в Україні таких операції не проводять, і єдина надія батьків на клініку в Німеччині.
09082018
Допомога
Дівчинка страждає на дуже рідкісну генетичну недугу, що вражає центральну нервову систему. Такі діти, зазвичай, не доживають до 10 років. Утім, Арина має шанс. Це надзвичайно дороге пожиттєве лікування.
07082018
Допомога
У дитини виявили пухлину, хвороба прогресує дуже швидко, а українські лікарі безсилі.
Дивитись більше