Допомоги потребує чотирирічний Артем Рибалка!

Допомога

Номер картки Приватбанку5168 7423 4837 6868 Рибалка Сергій Олексійович (батько)

Діагноз: Придбана апластична анемія. Надважка форма. Необхідна неродинна ТКМ

Рахунок: Генуя 125 000 євро, необхідно ще зібрати 65 тис.євро. 

Група крові: (ІІI) Rh (+)

Проходить лікування у Охматдиті, Київвідділення онкогематології, ІХТ (денний стаціонар)

Чотирирічний Артем - життєрадісний, комунікабельний, позитивний хлопчик. Та все у родини змінилось, коли у лютому цього року лікарі йому поставили діагноз – Придбана апластична анемія, надважка форма, необхідне проведення неродинної ТКМ. Італійська клініка готова прийняти дитину на лікування, загальна сума рахунку 125 тис. євро. Зараз для батьків найголовніше – зібрати гроші, щоб заплатити по рахунку за неродинну ТКМ.

На сьогодні зібрано 50 тис. євро та біля 175 тис.грн., необхідно ще зібрати 65 тис.євро. Можливості самостійно зібрати цю суму у родини немає!

Живе родина Рибалка у місті Мена (Чернігівська область). Батько Артема – Сергій – працює пожежником-рятівником, мама – культурологом у міському Центрі культури молоді, але зараз мама постійно з дитиною, та зарплати батька і виплат по інвалідності хлопчика вистачає лише на щоденні потреби родини. До того ж, батькам необхідно орендувати квартиру за неймовірні гроші у Києві, тому що треба знаходитись поряд з Охматдитом (постійно треба здавати аналізи, залежно від стану дитини робити до трьох переливань донорської крові на тиждень, бути під наглядом лікарів, а у лікарні потрібні місця для більш важких хворих).

Стан Артема зараз стабильний, але лікарям відомо, яка це підступна хвороба, тому необхідно у найкоротші терміни зібрати всю суму і сплатити рахунок,  щоб відправити хлопчика на лікування до Італії. Самостійно зібрати цю суму родина не в змозі!

Тільки участь добрих, уважних до чужої біди людей зможе повернути родину Рибалка до нормального життя, подарувати хлопчику можливість обдаровувати навколишній світ своєю променистою посмішкою, розфарбовувати його своєю позитивною енергією у яскраві фарби!

Родина Рибалка вдячна кожному, хто відгукнеться на їх прохання про допомогу!

 

Новини

Всі новини
05122018
Допомога
Українські лікарі зізнаються, що не в змозі допомогти жінці. Надія є, але лише на "закордон".
08102018
Допомога
Лікарі кажуть, що у Павла поки що є надія на операцію, але її необхідно робити якомога скоріше.
26092018
Допомога
Врятувала десятки бійців, от тільки себе вберегти не змогла. Нині дівчина бореться із важкою недугою та потребує допомоги небайдужих.
17092018
Допомога
Після поранення у 2015 році життя воїна перетворилося на суцільне пекло.
29082018
Допомога
Він наводив жах на окупантів коли боронив Батьківщину на фронті, але після поранення, у 2015 році життя воїна перетворилося на суцільне пекло.
21082018
Допомога
Хлопчик не може дихати самостійно. Однак в Україні таких операції не проводять, і єдина надія батьків на клініку в Німеччині.
09082018
Допомога
Дівчинка страждає на дуже рідкісну генетичну недугу, що вражає центральну нервову систему. Такі діти, зазвичай, не доживають до 10 років. Утім, Арина має шанс. Це надзвичайно дороге пожиттєве лікування.
07082018
Допомога
У дитини виявили пухлину, хвороба прогресує дуже швидко, а українські лікарі безсилі.
Дивитись більше