Бійцю АТО Кирилу Золотарьову потрібна допомога!

Допомога

Номер картки ПриватБанку 5168 7420 2013 7596 Золотарьова Ганна Володимирівна (дружина)

Мужнього бійця Кирила Золотарьова перевели нарешті з реанімації до звичайної палати. Лікарі кажуть: хлопцю пощастило. Адже з поля бою він потрапив до дуже хороших хірургів у Маріупольській лікарні. А звідти Кирила перевезли вже до Дніпропетровська.

На Донбас хлопець поїхав добровольцем. Родині, щоби не хвилювалися, сказав, що збирається лагодити інтернет у вже звільнених містах Донеччини. Поранення зазнав, коли прикривав товаришів. Вони втрьох - усі розвідники – зупинили колону ворожої техніки.

"Бій ішов з двох сторін дороги і я був у тій посадці, в тому кюветі, де був противник. Тобто накривав їх вогнем з флангу. Коли все затихло, мабуть, я трошки рано вирішив, що можна перебігати до своїх, обдивився, схопився, затишшя, перебіг, але буквально в декількох метрах від мене був хлопець - противник і він зрізав мене чергою", - згадує Кирило.

Зараз у лікарні поруч із Кирилом – дружина Ганна. Маленького сина вона лишила з бабусею. Ганна розповідає, малюк уже знає, що батько – герой: "Так, сказали, що татко постраждав. Але ми так сказали, що він був трохи менше - ламав руку, поки мама з ним була, а зараз у тата з ніжкою проблеми, ми тут у лікарні - я з татом. Ну а однокласники йому сказали, що тато герой".

До поїздки в АТО, Кирило працював у харківській редакції новин. Колеги називають його Кіром. На дружньому шаржі – він серйозний, але журналісти розповідають – їхній сісадмін – дуже веселий. І згадують, коли в Харкові активізувалися сепаратисти, Кір виїжджав із ними на знімання як охоронець. 

Попереду в Кирила – тривале лікування. Медики кажуть – через численні переломи кісток таза та розрив сечового міхура – потрібно ще кілька операцій. Але в родини Кирила немає грошей на них. Тому допомогти просять небайдужих.

Новини

Всі новини
05122018
Допомога
Українські лікарі зізнаються, що не в змозі допомогти жінці. Надія є, але лише на "закордон".
08102018
Допомога
Лікарі кажуть, що у Павла поки що є надія на операцію, але її необхідно робити якомога скоріше.
26092018
Допомога
Врятувала десятки бійців, от тільки себе вберегти не змогла. Нині дівчина бореться із важкою недугою та потребує допомоги небайдужих.
17092018
Допомога
Після поранення у 2015 році життя воїна перетворилося на суцільне пекло.
29082018
Допомога
Він наводив жах на окупантів коли боронив Батьківщину на фронті, але після поранення, у 2015 році життя воїна перетворилося на суцільне пекло.
21082018
Допомога
Хлопчик не може дихати самостійно. Однак в Україні таких операції не проводять, і єдина надія батьків на клініку в Німеччині.
09082018
Допомога
Дівчинка страждає на дуже рідкісну генетичну недугу, що вражає центральну нервову систему. Такі діти, зазвичай, не доживають до 10 років. Утім, Арина має шанс. Це надзвичайно дороге пожиттєве лікування.
07082018
Допомога
У дитини виявили пухлину, хвороба прогресує дуже швидко, а українські лікарі безсилі.
Дивитись більше