Акторка Вероніка Мішаєва-Яковлєва розповіла, кого зіграла у серіалі «Плут-2» та яка сцена запам’яталася найбільше

Плут

Її героїня Яничка – слідча карного розшуку з Польщі…

28 листопада о 20:00 на телеканалі 2+2 відбудеться прем’єра другого сезону гостросюжетного серіалу «Плут» про кмітливого й наполегливого відчайдуха на прізвисько Плут, який провертає зухвалу авантюру і влаштовується до поліції під ім’ям свого загиблого друга.

У новому сезоні серіалу зіграє акторка Вероніка Мішаєва-Яковлєва. Її героїня Яничка – слідча карного розшуку з Польщі.

«Моя героїня – Яничка Яблонська, слідча кримінальної поліції Варшави. Долучитися до серіалу я погодилася одразу після прочитання сценарію. Це здійснення маленької мрії щодо польського акценту. (усміхається) Коли отримала пропозицію зняти самопроби, знаходилась у Харкові. Записувала їх у паузі чергових бомбардувань. Вже пізніше, на живих пробах, я була рада познайомитися з режисером, побачити продюсерку Олесю Пазенко й колег», - розповідає Вероніка.

Також акторка зізнається, що відразу погодилась долучитися до серіалу, бо давно мріяла про роль польською:

«Польською я не володію, але досліджувала під час проєкту. Вона мене вабить. Ще в університеті я відкрила для себе вистави польського театру, мене захоплювали роботи Кшиштофа Варліковського. Польські фільми «Катинь», «Холодна війна». Іноді дорогою з репетицій придумувала собі персонажів й тренувала різні акценти, польська припала до душі найбільше. Перед пробами і зйомками в «Плуті» я дивилася все, що є в Ютубі польською: новини, музику, викладання мови».

Дівчина також встигла поділитися, які сцени з нового сезону «Плута» їй припали до душі найбільше.

«Обожнюю сцену танго, це перша зустріч Плута та Янички. Нам з Андрієм Клименковим (виконавець головної ролі) спочатку було некомфортно до неї готуватися, ми бачили цю сцену трохи інакше. Але на майданчику режисер дав нам свободу. І коли ми спробували кілька варіантів танцю, стало очевидно, що танго, яке до цього нам здавалося неорганічним, «працює», що це воно! Сподіваюся, нам вдалося чесно відтворити історію героїв. Бо у цих двох цікаві стосунки», - загадково усміхається Мішаєва-Яковлєва.

Що ж пов'язуватиме Плута з Яничкою – побачимо вже скоро. Дивися прем’єру серіалу «Плут-2» 28 листопада о 20:00 на каналі 2+2!

Також нещодавно акторка Вероніка Мішаєва-Яковлєва розповіла, як готувалася до зйомок серіалу, про життя під час війни, волонтерство і мрії після Перемоги в інтерв'ю виданню ФАКТИ

Loading...

Читай також:

Новини

Всі новини
27112023
Плут
28 листопада о 20:00 на телеканалі 2+2 вийде другий сезон гостросюжетного серіалу…
24112023
Плут
Другий сезон серіалу знімали вже після повномасштабного вторгнення росії…
17112023
Плут
Також дівчина поділилася, як намагається жити своє теперішнє життя...
13112023
Плут
Про кмітливого й наполегливого відчайдуха на прізвисько Плут…
Дивитись більше