«Жодна армія не має такого досвіду»: Україна націлена створити високотехнологічний військово-промисловий комплекс

Денис Шмигаль заявив про наміри України створити високотехнологічний військово-промисловий

Вже дев’ять років Україна захищає себе від збройної агресії неадекватного сусіда, який націлений на знищення нашої держави. І якщо раніше у багатьох була думка, що війну можна закінчити політичним шляхом, за допомогою переговорів, то з 24 лютого 2022 року усім стало зрозуміло, що єдине можливе вирішення – це перемога України військовим шляхом. І для цього у нас є все, а головне безцінний досвід.

Тому крім перемоги над росією наша держава націлена на створення високотехнологічного військово-промислового комплексу, в тому числі завдяки європейським та світовим військовим технологіям. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

«Жодна армія нашого континенту не має такого досвіду, який, на жаль, на сьогодні є у нас. Це досвід безперервної майже 9-річної війни. Україна націлена на створення високотехнологічного військово-промислового комплексу, в тому числі завдяки європейським, світовим військовим технологіям, залученню інвестицій у конструкторські розробки та побудову військових виробництв, - сказав Денис Шмигаль на відкритті V українсько-німецького економічного форуму. – Європейські компанії, які спеціалізуються на виробництві озброєння, будуть частиною цього проєкту. Мілітарні технології рухатимуть уперед інновації, оборонний кластер стимулюватиме розвиток супутніх галузей».

Шлях України – це лише шлях до перемоги та розвитку!

Читайте також: