Жити як Конор Макгрегор

Всі хочуть бути схожими на цього зухвалого та стильного ірландця, який увірвався до легкого дивізіону UFC та буквально став там королем. Філософію та найкращі висловлювання "короля Дубліну" читайте у нашій добірці.

1. Всі хочуть, щоб я став чемпіоном. Ніхто не буде заперечувати, що пояс ідеально гармонує з моїм неперевершеним костюмом.

2. Є дві речі, які я люблю робити: надирати д**и та мати гарний вигляд.

3. Я поб’ю будь-кого, якщо почую ще раз це питання. Америка ніколи не стане моїм домом. Ірландія – це мій дім. Я пишаюсь своєю Батьківщиною та, незважаючи ні на що, вважаю, що у нас все найкраще. Мені не потрібно їхати у Америку за чимось. Єдина причина, з якої я туди їжджу – це UFC. Це найкраще місце на Землі. Я щасливий та гордий ірландець, це мій дім.

4. В усьому я шукаю натхнення для себе. Якщо хто-небудь переслідує свою мрію, це надихає мене.

5. Якщо один з нас йде на війну, ми всі йдемо воювати! (про ірландський народ)

6. Переможці зосереджені на перемозі. Переможені зосереджені на переможцях.

7. Є тільки одна неможливо річ – побити людину, яка не здається.

8. Мені подобається їсти смачну їжу, носити зручний одяг, водити гарну машину. Я хочу, щоб у моєї родини це все було. Я хочу, щоб мої діти були забезпеченими. Ось що змушує мене важко працювати у залі.

9. Таланту не існує, є лише важка праця. Це одержимість. Ми всі рівні. Ви можете бути ким завгодно, якщо прикласти зусилля. Ви досягнете вершини. Я не талановитий. Я одержимий.

10. Ми тут не для того, щоб брати участь. Ми тут, щоб все захопити.

Дивіться видовищні поєдинки щоп'ятниці о 23:00 на 2+2!