«Згоріти у своєму будинку – ваш вибір»: кримські партизани пообіцяли помститися окупантам та тим, хто їх підтримує

«Чекайте рашистські мразі, вашої смерті бажають мільйони людей»…

Дніпро, Харків, Маріуполь, Буча, Херсон, Запоріжжя… Неможливо вимовляти та писати назви цих та інших українських міст й сіл, які нещадно знищує росія. Так само, як і Крим, який рф окупувала 2014 року. Проте, й на півострові люди не забули своє походження і знають, хто вони, звідки і куди скоро повернуться. І тому там утворився підпільний рух опору.

І днями кримські партизани пообіцяли помститись тим кримчанам, які підтримують росію та геноцид українського народу. Про це повідомило espreso, посилаючись на телеграм-канал «Крим – край партизанської слави».

«Без жартів ми закликаємо до розплати над тими кримчанами, хто зараз активно підтримує рашистську федерацію. Методи залишаються на вибір кожного. Ми самі теж підключаємося. Вже є адреси та особистості, план реалізації. Ті, хто зараз підтримує рашистську окупаційну владу – причетний до масових вбивств та геноциду українського народу (нехай і побічно) і має бути покараним. Чекайте, рашистські мразі, вашої смерті бажають мільйони людей, хоча смерть для вас це – мале покарання. Згоріти у своєму будинку – ваш вибір, не наш. Знаємо усіх. Це вам пишуть жителі Криму, можливо, ваші сусіди», - йдеться у повідомленні.

Слава Україні!

Читайте також: