Загарбники ЧАЕС вже страждають від променевої хвороби: у рф зафіксували першу смерть

Чергове підтвердження компетентності російських воєначальників…

Через 35 років Чорнобильська атомна електростанція знову могла стати причиною жахливої ​​трагедії – російські солдати окупували територію ЧАЕС і, наплювавши на правила міжнародної безпеки, розташували тут свій склад з боєприпасами. Окрім цього, вони почали окопуватись у самому зараженому радіацією місці Зони відчуження – Рудому лісі.

Свою назву Рудий ліс отримав через те, що місцева флора страждає від високого радіаційного фону. Про це російським солдатам та офіцерам командування, мабуть, не повідомило. Тому браві окупанти сміливо почали рити окопи прямо посеред лісу. Як доказ цього – перехоплення СБУ розмови між солдатом та його родичкою.

Родичка солдата: У Петрякова, ти уявляєш, середньої тяжкості опромінення.

Солдат: Чо?

Р: Ну, опромінення середньої тяжкості.

З: Ну а що ти думаєш у мене на***?

Риючи окопи в Рудому лісі російські солдати фактично викопали собі могили. З великою часткою ймовірності багато хто з них міг проковтнути радіоактивні частинки, тому болісна смерть – це справа часу.

У білоруському телеграм-каналі «Беларускі гаюн» було опубліковано інформацію про те, що опромінених солдатів пачками звозять до Республіканського науково-практичного центру радіаційної медицини під Гомелем. Тим часом військово-медична служба росії вже зафіксувала першу смерть від променевої хвороби. І, найімовірніше, не останню.

Детальніше про опромінених солдатів росії - дивіться в сюжеті прямо зараз:

Читайте також: