Вражаючий рейтинг: типи чоловіків, які знищують стосунки

Ідеальних чоловіків не існує! Це факт і з ним потрібно змиритися. Ідеальних жінок також не існує. Але є особливі типи чоловіків, які руйнують стосунки. І таких варто уникати.

Інфантильний.

Цей тип чоловіків "одружених на матусі" не страшний і навіть подобається деяким жінкам, але… Не кожна готова бути мамою №2. Це не просто повага до головної жінки у житті кожної людини. Якщо ви готові до стосунків утрьох, готові приймати усі важливі рішення у парі (або погоджуватися з її рішеннями), доглядати за вашим спільним хлопчиком, то можете не боятися зустріти такого чоловіка. Якщо ні, то варто відразу звернути увагу на такі речі:

  • Як часто він дзвонить мамі,
  • Чи мешкає він досі з мамою у віці 30+,
  • Наскільки він самостійний, навіть у дрібницях (куди піти на побачення і хто перший домовляється про зустріч),
  • Чи має він свою думку з приводу питань майбутнього, весілля, дітей, кар’єри.

Залежний.

Ігромани, алкоголіки – це важкий випадок! Не кожна жінка, закохуючись, розуміє з чим зіштовхнулася. Залежність – це хвороба і її потрібно лікувати. Не думайте, що зустрівши вас, чоловік із проблемами відразу ж покине пити чи грати. Ви готові витрачати своє життя на ого боротьбу? І чи хоче він сам боротися?

Оскільки алкоголіки переважно себе такими не вважають, лікувати їх марно. І жити з чоловіком-алкоголіком неможливо. Просто повірте. Так, зустрічаються випадки, коли нелюдськими зусиллями і жертвами другої половини алкоголіки, гравці і хімічно залежні виліковувалися і ставали на шлях істинний. Але таких, на жаль, мало.

  • Лінивець.

Він втомлюється більше усіх на світі. Вдома він просто лежатиме і скиглитиме, як у нього все болить, як йому важко і т.д. Є жінки, які люблять пожаліти нещасних. Але чи хочете ви стати служницею у домі господаря?

Таких чоловіків мало хвилює той факт, що ви також прийшли втомленою з роботи, простояли чергу в магазині, простояли біля плити і не встигли навіть сісти за день. Такі хлопці можуть навіть з подивом у вас поцікавитися, чому ви забули купити в магазині сіль, хоча і набрали три пакети їжі. А якщо щось зламається в квартирі, то навряд чи буде полагоджено. Таких чоловіків можна сміливо називати «паразитами».

  • Хуткозник.

Це особливий тип чоловіків, які не вміють виходити із проблемних ситуацій. Його вибір – втекти від проблеми, замовчати, закрити двері, піти з хлопцями гуляти, поки ви будете нервувати. Потім він повернеться, а у вас вже не буде сил продовжувати розмову. Таким чином жоден конфлікт не буде вирішено.

Погоджуємося, даний тип чоловіків не такий страшний, як попередні. Але і жити роками із невирішеними проблемами теж не можна. Інакше у статистиці розлучень буде +1 пара.

  • Вічний холостяк.

Впевнені, про цей тип довго пояснювати не потрібно. Усі ми знаємо цих вічних хлопців, яким добре із самим собою. Це не так страшно, якщо тільки ви не закохалися у холостяка.

Як правило, чоловіки-холостяки егоїстичні, замкнуті на своїй персоні. З ними можливі чудовий секс і романтичні вікенди, але не більше. Не думайте, що саме заради вас він відмовиться від свого вільного життя.

  • Одружений.

Скільки сліз пролито жінками, які потрапили в капкан любовного трикутника. Проте, дівчата продовжують закохуватися в одружених. Чекають роками, коли ж обранець піде з сім'ї, проводять на самоті вихідні та свята. До того ж живуть, як на пороховій бочці, брешуть родичам і колегам.

У розрізі довгострокових щасливих здорових відносин це не варіант. Потрапила в тенета одруженого принца? Розмова в стилі «Любиш? –Розлучайся і крапка» все розставить по місцях. І не вірте у "За рік розлучуся, обіцяю!"

  • Трудоголісімус.

Коли чоловік забезпечує свою сім'ю, приносить в будинок гроші – це чудово і цілком нормально. Але коли чоловік віддає весь свій час роботі, ставлячи її на перше місце і забуває про свою сім'ю – це не найкращий варіант. Тому, перш ніж виходити заміж за ділового, амбітного чоловіка з високим достатком, добре подумайте, а чи будете ви щасливі в цьому шлюбі?

  • Тиран.

Здавалося б, тут все очевидно. Але тирани і інші емоційно нестійкі особистості часто вміло маскуються. Спочатку він красиво залицяється і щодня ввічливо цікавиться, як обраниця провела день. Але потім контроль посилюється, спалахи ревнощів стають частішими і проявляються агресивніше. Це знак – час бігти.