ТОП-5 найсексуальніших спортсменок світу (фото)

freepik.com

Переглядайте фото найбільш привабливих спортсменок світу

Більшість чоловіків фанатіють від двох речей: жінок та спорту. А коли дівчата займаються спортом – це подвійний бонус для шанувальників.

Мільйони чоловіків у захваті від жіночого волейболу – засмаглі жіночі сідниці важко залишити без уваги. Але у нашому рейтингу – не лише гарячі волейболістки. До вашої уваги – топ найбільш спокусливих спортивних красунь світу.

  • 1. Еліна Світоліна (Україна)

Тенісистка з України, що зводить з розуму весь спортивний світ. Еліна Світоліна прославилася не лише своєю грою, а й зовнішністю. Неймовірно струнка фігура, карі очі та біляве волосся – від принад Світоліної шаленіють тисячі фанатів-чоловіків. А можливо, і жінок. Звісно, що важко не заздрити такій красуні – гарній та водночас успішній.

У січні цього року Еліна Світоліна підтвердила свої стосунки з французьким тенісистом Гаелєм Монфісом. На Instagram сторінці дівчини можна побачити, як ця спортивна молода пара разом бешкетує.

Фото: instagram.com/elisvitolina

  • 2. Вініфер Фернандес (Домінікана)

Юна волейболістка, що звела з розуму половину чоловічого світу. Смаглява домініканка з доволі жіночними формами за останні кілька років стала справжньою зіркою YouTube. Дівчина охоче позує у відвертих позах без одягу, сміливо викладає це у соцмережі та збирає мільйони лайків, а заодно і нових підписників.

Фото: instagram.com/winiferofficial

  • 3. Доротея Вірер (Італія)

Гаряча італійська біатлоністка з неймовірно виразними очима. Сірий колір очей, засмагла шкіра, приголомшлива фігура та голлівудська посмішка роблять Доротею однією з найпривабливіших біатлоністок світу. Вірер ще й дуже успішна гравчиня за підсумками 2018 року. Та, на превеликий жаль її фанатів, італійська красуня – заміжня.

Фото: instagram.com/dorothea_wierer

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найуспішніші спортсмени світу 2018

  • 4. Анастасія Ешлі (США)

Серфінг – це чарівний світ спортивних зірок з підтягнутими сідницями та засмаглими бюстами і торсами. Американка Анастасія Ешлі гідно витримує таку конкуренцію, адже спортсменка виглядає справді неймовірно. Каліфорнійська засмага, неймовірно спокуслива фігура та довге темне волосся у поєднанні з темним кольором очей роблять її однією з найбажаніших спортсменок світу, попри те, що дівчині вже 32 роки. Анастасія також є фотомоделлю, що не дивно при її параметрах та фізичній формі.

Фото: instagram.com/anastasiaashley

  • 5. Пернілле Блуме (Данія)

Північна білявка – олімпійська чемпіонка з плавання Пернілле Блуме виглядає, як справжня казкова принцеса. Блакитні очі, бліда шкіра та висока, струнка фігура – завжди усміхнена дівчина ніби вийшла з чоловічих мрій про казкову красуню, ніжну і тендітну. Тож не дивно, що прихильники з усього світу відстежують кожен крок спортсменки.

А Пернілле із задоволенням ділиться своїми особистими світлинами в Instagram, де має вже 100 тисяч підписників. Справжня насолода спостерігати за такою спортсменкою.

Фото: instagram.com/pernilleblume