Смерть Навального у Бучі: російський опозиціонер прокоментував вбивство свого однофамільця

Чоловік виступає проти війни в Україні…

Опозиціонер Олексій Навальний виступає проти війни в Україні і закликає російських громадян «протестувати, де можна і як можна, агітувати, бо бездіяльність – найгірше, а її наслідок – смерть». Нещодавно у твіттері чоловік прокоментував вбивство свого однофамільця у Бучі:

«Зовсім невинну людину путінські кати (ну а як ще назвати їх? не «російські солдати» ж) убили за те, що ми з ним однофамільці. Мабуть, сподівалися, що родич. Я не знаю, чи родич він мені. Він родом із того ж села, що й мій батько. Тож, можливо, і родич, але взагалі в тому селі багато Навальних».

За його словами, війну в Україні «розв'язав біснуватий маніяк, одержимий якимись мареннями про геополітику, історію та устрій світу. Цей маніяк не зупиниться сам. Він як на наркотик підсів на смерть, війну та брехню – вони потрібні йому для збереження влади. Обов'язок кожного зробити хоч якийсь, хоч найменший внесок у те, щоб зупинити цю війну та усунути Путіна від влади».

Нагадаємо, що ще у березні чоловік із команди Навального влаштував пікнік на заарештованій віллі в Італії путінського пропагандиста Володимира Соловйова.  

Читайте також: