Смерть на заручинах: жінка впала із 30-метрової скелі після того, як наречений зробив їй пропозицію

Трагічна подія сталася на мисі Поленте в Туреччині…

39-річна Єсім Демір впала з висоти 32 метрів під час пікніку на вершині скелі, де вона разом із нареченим Нізаметтіном Гурсу святкували свої заручин. Як повідомляє Daily Mail, закохані приїхали до мальовничого місця у Мармуровому регіоні, піднялися на скелю, щоб насолодитися моментом і спостерігати захід сонця. Проте сталося найстрашніше – коли Гурсу пішов до машини взяти речі, його наречена послизнулась і впала.

«Ми вибрали скелі, щоб мати романтичні спогади після пропозиції. Все сталося так швидко. Вона втратила рівновагу і впала», - розповів спустошений чоловік місцевим ЗМІ.

Важко повірити, але після падіння з такої висоти, жінка – вижила. Медики намагалися реанімувати її протягом 45 хвилин, але отримані травми виявилися смертельними, і вона невдовзі померла.

Місцева влада одразу ж закрила територію для розслідування події. Варто зазначити, що на це місце щодня приходить багато людей аби насолодитися краєвидами. Проте, як зазначили родичі та друзі Єсім Демір, там є серйозні проблеми з безпекою – немає огорож та попереджувальних знаків, щоб забезпечити безпеку відвідувачів.

Читайте також:

Фото: Нізаметтіном Гурсу