Скам'янілості 1000-річних «інопланетян»: НЛО-експерт представив Конгресу Мексики несподівану та шокуючу знахідку

Як заявив чоловік. «ці екземпляри не є частиною еволюції нашого світу»…

На сесії Конгресу Мексики, яка нещодавно відбулася, були виставлені скам'янілості, які за словами журналіста і дослідника НЛО Хайме Мауссана, належать інопланетним істотам та мають вік понад 1000 років. Ця подія викликала значний резонанс і бурхливі дискусії серед вчених та політиків, пише видання euronews.

Скам'янілі тіла, які були представлені в скляних вітринах, раніше були вивезені з Куско, Перу.

«Ці екземпляри не є частиною еволюції нашого світу. Їх не було знайдено серед решток НЛО, але вони лежали скам’янілими в шахті діатомового моху. Ми не самотні у величезному всесвіті, нам потрібно прийняти цю реальність», — сказав Мауссан, даючи свідчення під присягою.

На сесії Конгресу Мексики присутність скам'янілостей викликала великий інтерес. Під час свого виступу перед політиками, Мауссан наголосив, що громадськість має право дізнаватися про нелюдські істоти та технології.

Зараз у наукових та політичних колах існують розбіжності щодо походження цих скам'янілостей та істот, до яких вони належать. Деякі вчені висловлюють сумніви щодо достовірності досліджень Мауссана, вказуючи на його попередні відкриття, які пізніше були спростовані.

Нещодавно Мауссан також був пов'язаний з іншою гучною містифікацією, пов'язаною зі скам'янілими останками у Наска, Перу. Тоді він стверджував, що одна з мумій насправді належить інопланетянину, але подальші дослідження виявили, що ця мумія належить людській дитині.

Незважаючи на всі сумніви і спірні питання, представлення цих скам'янілостей в Мексиканському Конгресі викликало великий інтерес у суспільстві, що свідчить про важливість подальших досліджень, які чи спростують справжності решток, чи підтвердять їх.  

Подивитися, як проходило засідання можна у відео:

Читай також:

Фото: Дієго Сімон/EL UNIVERSAL