Рідке м'ясо стане популярним у Європі

Такий оригінальній напій здатний замінити повноцінний обід!

М'ясник з Німеччини Пітер Классен розробив унікальне рідке м'ясо і вже подав заявку, щоб запатентувати такий незвичайний, але поживний напій. "М'ясний смузі" буде особливо актуальним в якості швидкого і поживного перекусу для людей, у яких немає часу повноцінно пообідати.

Про це повідомляє Worldcrunch

Цілих три роки чоловік працював над рецептом напоїв з м'яса. Однак рецепт у секреті не тримають. Щоб створити оригінальний напій, потрібно обсмажити шматок м'яса з овочами, відварити в бульйоні, а потім подрібнити до консистенції соку.

М’ясний напій не тільки легко та зручно вживати, а й можна зберігати в охолодженому стані 12 місяців.

Напій буде представлений в трьох смаках: "Бомбейська яловичина", "Стейк" і "Королівська курка".

Як зазначає автор рецепту, його м'ясні напої викликають непідробний інтерес. Він вважає продукт перспективним і впевнений в його успіху на ринку.

Уявіть, що ви стоїте перед стіною, яка пам’ятає Київ ще до монгольської навали. Поки туристи штурмують популярні локації, справжній скарб ховається у затінку дерев.
На фронті кулінарія – не просто справа смаку…
Морозиво – це не просто солодке задоволення, а частина української гастрономічної історії...
Зараз важко уявити грудень без яскравих вогнів, святкових ярмарків та звичних кожному з дитинства мелодій. Але якщо відмотати час на тисячу років назад, у період розквіту княжого Києва, святкова картина була зовсім іншою. 
Гаваї асоціюються з нескінченним літом, білим піском і коктейлями під пальмами. Проте за лаштунками цієї сонячної ідилії ховається зовсім інша реальність.