"Профутбол" - розкриваємо таємниці сезону

В ефір телеканалу "2+2" повертається програма "Профутбол". Перший випуск програми дивіться у неділю 22 лютого о 21:30.

Після невеликої перерви в ефір повертається оновлена програма "Профутбол". Ведучі Ігор Циганик і Олександра Лобода разом з постійними експертами та гостями в студії розкриють таємниці українського футболу: хто головний корупціонер, скільки коштує місце в турнірній таблиці, коли Мірча Луческу залишить Україну, яка вартість голу в українському футболі і як грають у футбол без правил - дивіться у програмі "Профутбол".

Ігор Циганик, ведучий програми "Профутбол":

"Український футбол стоїть на порозі серйозних випробувань. Війна і важка економічна ситуація не може не впливати на розвиток спорту в нашій країні. Але з іншого боку, якщо в українському футболі будуть зроблені правильні реформи, він стане на шлях оздоровлення. Ми дуже сподіваємося, що найближчим часом в управління українського футболу прийдуть люди, які зможуть очистити його від корупції і зроблять цей спорт якісним. - Каже Ігор Циганик. - Програма "Профутбол" завжди стояла на сторожі чесності прозорості та відкритості гри мільйонів. Це наші основні принципи, які ми продовжуємо відстоювати, тим самим роблячи свій внесок у розвиток футболу".

Щонеділі у прямому ефірі для футбольних уболівальників постійні експерти разом з ведучими проведуть послематчівий розбір гри, дадуть оцінку підготовки команд, проаналізують головні футбольні події за тиждень, а також дадуть прогнози на наступні матчі.

Футбольний сезон канал "2+2" розпочинає з трансляції:

• 17 лютого в 21:25 1/8 Ліги Чемпіонів "Шахтар" - "Баварія"

• 19 лютого в 18:55 1/16 Ліги Європи "Дніпро" - "Олімпіакос"

Онлайн-трансляція буде доступна на сайті телеканалу "2+2" https://2plus2.ua/

Не пропустіть перший випуск програми "Профутбол" у неділю 22 лютого в 21:30.