Повномасштабне вторгнення в Україну повинно було розпочатися 15 лютого: чому путін змінив дату наступу?

Стало відомо це завдяки українській агентурній мережі, яка діє в тилу ворога…

Багато, хто шукає відповідь не питання чому повномасштабне вторгнення росії в Україну відбулося саме 24 лютого? Проте, мало кому відомо, що росіяни повинні були зайти на наші землі взагалі на дев’ять днів раніше – 15 лютого.

Як повідомляє espreso.tv із посиланням на The Telegraph представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький заявив, що російський диктатор переніс напад на Україну на 24 лютого, аби він збігався з датою успішного вторгнення до Криму у 2014 році.

Стало відомо це завдяки українській агентурній мережі, яка діє в тилу ворога. Скібіцький зазначив, що ще у 2015 році перед очолюваним ним відділом було поставлено завдання проникнути до центрів ухвалення рішень рф і воно було успішно виконане.

«Українцям дуже легко працювати з противником, тому що у нас була одна і та ж мова, один і той же зовнішній вигляд і донедавна один і той же менталітет, і раніше ми були однією країною. Багато українців жили чи живуть у росії та зробили там дуже хорошу державну кар'єру. У рф багато українців на керівних посадах», - сказав Скібіцький. 

Можливо, саме через відмінну роботу української агентури та успішним наступам ВСУ, Крим почав активно готуватися до повернення в Україну. Наразі рашисти направили на півострів групу десантників для переправлення на материкову частину України.

«В окупований Крим прибула батальйонна тактична група російських десантників для відряджання на материкову частину України. Крім того, на півострові загарбники посилюють систему протиповітряної оборони. На цьому фоні активізувалися партизани та рух проти окупантів. Люди готуються до того, що ми будемо туди повертатися», – зазначив Вадим Скібіцький.

Читайте також: