Обпечені українським «пеклом» російські вояки чекають на ротацію, аби звільнитися: перехоплені розмови СБУ

Якщо залишаться живими…

Російські окупанти отримують такий супротив від українських військових, що називають цю війну пеклом для себе. Ось цитати із перехопленої СБУ розмови російського солдата із знайомою:  

«В первые два дня только с нашей бригады 500 человек по кусочкам, в пакетах привезли. Мы огромные потери несем, огромнейшие. В плен много берут. Но я снайпер, мне в плен нельзя сдаваться… И еще мы по мирным бьём», - розповідає він у телефонній розмові зі своєю знайомою.

На перехоплених плівках СБУ чути, як загарбник скаржиться на своє керівництво і говорить, що про них навіть не згадують:

«Про меня здесь совсем забыли, вообще. Они недели две все думали, что мы уже погибли, а мы ездили «Грады» охранять».

Налаштування свої окупанти висловлюють, не криючись: по приїзду в рф відразу написати рапорт на звільнення. Нині ж «вояки» засіли в одному із українських сіл і чекають ротації:

«Сейчас мы дом заняли, тут гражданские раньше жили. Мы их выгнали нах*й, сидим тут как дурачки, бл*. Мы просто сидим и ждем, никто ничего не делает. Просто деревню оккупировали, пьяные пид*расы. Приезжаю и сразу увольняюсь, если вернусь», - резюмує загарбник.

«Если» - вірне уточнення… Але навіть якщо окупант повернеться живим, його злочини задокументовані і правосуддя чекатиме на нього!

Україна обов’язково переможе, а ворог – відповідатиме за скоєне!

Читай також: