Непередбачувані події та карколомні повороти: чого чекати від нового 2023 року?

Минаючий 2022 рік змінив світ назавжди і не лише для українців…

2022 рік невпинно йде до свого логічного завершення, а на порозі його вже зачекався новий 2023 рік. Що він нам принесе, чого від нього чекати? Які символи наступаючого року та як його потрібно зустрічати? Про все це читайте у нашому матеріалі на сайті 2+2 просто зараз.

Символом нового 2023 року є Чорний Водяний Кролик.

Ця тваринка жвава, тому і рік буде у біганині. Крім того, Кролик – це ще і символ довголіття. Проте, простим, за словами астрологів, цей рік не буде. У 2023 році варто очікувати непередбачуваних подій та карколомних поворотів.

А от, якщо людина бажає чогось домогтися у 2023 році, то варто проявити ініціативу. «Під лежачий камін вода не тече» - це саме про наступний рік. Крім того, рік Чорного Водяного Кролика буде сприятливим для людей з легким характером, які будуть чесними та щирими.

Стихією 2023 року є Вода, а як відомо це - життя. Вода (життя) у парі із Кроликом (довголіття) – це гарний знак. Проте вода – мінлива і не терпітиме сварок та ворожнечі. Тому тим, хто їх почне або почав, нічого хорошого чекати не варто.

Щодо святкового столу на новий 2023 рік, то тут повинно бути багато овочів, аби задобрити пухнастого господаря року. Проте він буде не проти, якщо ви захочети поласувати рибою, птицею або м’ясом. Кольори святкового столу – білі і золотисті відтінки, а також синій та чорний.

А ось вбрання на новий 2023 рік повинно бути максимально комфортне, затишне та просте. Тому, красуні, вибачте, але незручні сукні, підбори та яскравий макіяж варто залишити на інше свято. Джентльмен це також стосується, нарешті у вас є офіційний привід відмовитися від костюмів. Кролик – тваринка домашня, та полюбляє затишок.

Підсумовуючи 2022 рік можна сказати лише одне – він змінив світ назавжди! І ці зміни стосуються не лише України та її народу. Росія похитнула весь демократичний світ своєю агресією, показуючи, що зневажає усі людські цінності, права та свободи. Але незважаючи ні на що українці вже майже рік стоять за свою свободу та свободу усієї Європи. І за нами перемога!

Слава Україні!

Читайте також: